Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Коханню всі підвладні

14 лютого клуб «Чарівна мить» провів святковий захід до Дня всіх закоханих. Ансамбль «Спадщина» під керівництвом Ніни Яківни Левченко подарував одноклубникам вишуканий концерт з чудовими українськими піснями у професійному виконанні, присвячений найкращому людському почуттю – коханню! У виконанні академістів прозвучали пісні «Мій милий коханий», «Ой ти, калинонько червона», «Чорноморець, матінко», «Туман яром по долині», «Ой, на небі тучі набігають», «То капуста, то розсада», «Многії літа».

 
У виконанні Валентини Потіхи, яку Господь Бог обдарував чарівним сопрано, пролунали пісні «Ой, не світи, місяченьку» та пісня на слова Івана Франка «Oй ти, дівчино, з горіха зерня».

Катерина Шевченко та Ніна Янова виконали пісню «Ой, ти, гаю, ти, мій гаю», а разом з Раїсою Чорною – пісню «Зозуля».

 
Лунали в залі під час святкового концерту й гуморески у виконанні неперевершених Тетяни Перехрестенко та Раїси Чорної. Перша розповіла вірш «Раз приходжу я додому» про п’яного чоловіка та жінку, яка його провчила. До речі, вірш так сподобався українцям, що його часто виконують як жартівливу народну пісню. Раїса Чорна, у свою чергу, розповіла гумореску Івана Мельника «Чесна жінка».

До складу ансамблю входить і найстарший учасник, єдиний чоловік в клубі – Євгеній Сергієнко. Він потішив дівчат віршем про вишиванку та чудовою піснею «Золоті крилечка», яку ще донедавна співав у дуеті з Валентином Кравцовим. На жаль, пан Валентин відійшов у засвіти в кінці минулого року, а так би міг на день свого святого виконати ще не одну пісню, адже знав їх чимало.
 
Таке воно життя, вишивається з червоних і чорних ниток. І саме любові був присвячений святковий захід творчого, дружнього клубу «Чарівна мить», координатором якого є невтомна Ніна Янова.

Поділитись з друзями: