Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Кожна краплинка – життя для дитинки

Серед усього різноманіття святкових заходів, приурочених до 984-ої річниці з дня заснування Білої Церкви, був і виключно благодійний – «Кожна краплинка – життя для дитинки», ініційований Благодійним фондом Костянтина Єфименка і Білоцерківською міською організацією Товариства Червоного Хреста України.

Назва акції – досить символічна. «Кожна краплинка» - то, образно кажучи, посильна допомога, яка об’єднує і разом із тим приносить неоціненну користь ближньому.

Сьогодні дитяча лікарня нашого міста терміново потребує інкубатор для новонароджених недоношених дітей.  Це дороговартісне медичне обладнання (коштує від 200 тис. грн), яке рятує життя найменшим жителям Білої Церкви. Тому було прийнято рішення розпочати збір коштів на його придбання символічно саме в день відзначення такого масштабного для білоцерківців свята, як День міста.

Найбільш відповідальну  ділянку роботи взялися виконувати  наші активні й небайдужі члени Академії пенсіонерів. Усі без винятку клуби, надавши вироби декоративно-прикладного мистецтва й  випічку власного приготування, організували благодійний ярмарок, де так завзято й щиро запрошували перехожих долучитися до акції, що вже за декілька годин були розпродані всі «товари». Треба сказати, що й самі білоцерківці – добрі, чуйні люди, яким не байдужі подібні акції.

Паралельно з ярмарком відбувалися вуличні міні-концерти, участь у яких брали вокальні ансамблі Академії пенсіонерів: «Криниця життя», «Золота осінь», «Лада», «Горлиця», «Надросся»,  «Гармонія», «Любисток», «Спадщина». Зібрані кошти за виступи так само були опущені в загальну акційну скриньку. Отож всього було зібрано спільними зусиллями 6 263,2 гривень. Звичайно, ще до купівлі кювезу це недостатня сума, але почин, як-то кажуть,  у цій справі зроблено.

Дякуємо всім, хто щиро допоміг, і усім, хто  ще в подальшому долучиться до потрібної справи задля порятунку життя найменших білоцерківців.

ФОТОАЛЬБОМ. Кожна краплинка - життя для дитинки

 

Поділитись з друзями: