Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Коляднички

 

Усі  знають, що січень – це місяць суцільних свят: і Новий рік, і Різдво, і Василя, і святе Водохреще. Усі знають, що з 7 до 19 січня можна колядувати, тому й створюють колядницькі гурти, щоб сповістити звістку про народження Сина Божого, привітати одне одного, повіншувати українського господаря й господиню, як робили це наші діди-прадіди.

Неймовірний вертеп колядував у нас цьогоріч. Це учні Білоцерківської школи №15! Пісні, танці, дотепи, віршовані вітання, а головне – колядки, щедрівки, посівалки – усе так гарно поєднали наші гості у своєму виступі. Навіть традиційною кутею пригостили, побажань гору з вершечком залишили, а спогадів про візит і поготів.

Дякуюємо  цьому колективу за незабутні емоції, враження та заряд енергії, мабуть, на весь 2019-ий рік!

Дійсно, підростає те покоління, яке вже не дасть образити Україну нікому в світі!

Останні 7 років уже стало доброю традицією влаштовувати цікаві й незабутні новорічні зустрічі для діток, чиї батьки є членами Громадської організації "Спілка матерів "Надія", а це багатодітні сім'ї та родини, де діток виховує тільки мама.

Керує такою організацією в нашому місті вже багато років поспіль Любов Петрівна Жаркова.

Діток і їхніх батьків привітала з Новоріччям Тетяна Єфименко, побажавши завжди вірити в казку, Діда Мороза, завжди мріяти, гарно навчатися і бути здоровими!

Допомогли Благодійному фонду Костянтина Єфименка організувати це свято Шоу-театр "Тисяча й одна ніч" і ресторан "Бельведер".

Фотоальбом. Коляднички 

Поділитись з друзями: