Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Ми – команда!

 26 жовтня, уже вдруге за цей рік,  вихованці відділення хокею ДЮСШ «Білий Барс» запросили  на показові тренування голову Благодійного фонду, президента хокейного клубу «Білий Барс» Костянтина Олексійовича Єфименка.

У порівнянні з тим, як ще в лютому виходили на лід юні хокеїсти, роблячи несміливі кроки на ковзанах і боячись щоразу впасти, то треба впевнено сказати: наполегливі  тренування впродовж останніх семи місяців допомогли хлопцям опанувати головні секрети винятково чоловічого виду спорту.
Костянтин Олексійович, спілкуючись  із дітьми,  розпитував про їхні успіхи в школі та про досягнення в спорті. Хлопці ствердно кивали головами, мовляв, мають вони й успіхи, і досягнення, а без улюбленого хокею вже навіть не уявляють  свого життя. 
«Сьогодні державі, дорогі діти, потрібні фізично загартовані, здорові й дисципліновані громадяни, готові працювати на благо народу, - резюмував розмову Костянтин Єфименко. – Звісно, хокей допоможе вам стати саме такими. Проте успішній людині в сучасному суспільстві потрібна не тільки  фізична досконалість, а й освіченість та високий рівень ерудиції. Отож ми, порадившись із вашими батьками, хочемо запровадити добру традицію: нехай тренери, які є для вас авторитетними людьми, один раз на місяць перевіряють шкільні щоденники, аби у вас був стимул і хокеєм займатися, і добре та на відмінно вчитися в школі». Таку звістку хлопці сприйняли дещо із пересторогою, проте не погодитися з пропозицією наставників не наважилися. А ось батькам юних хокеїстів подібне нововведення сподобалося, адже це додатковий стимул для їхніх синів покращити бали успішності.
Та коли хлопці поділилися на команди й розпочали показове тренування, то не можна було без завмирання серця спостерігати за цим захопливим дійством. Справді, юні барси вже розуміють, що таке команда й плече друга, як багато треба працювати  над собою, щоб досягти бажаних результатів. А наскільки  зросла хокейна майстерність кожного вихованця, як багато вони вміють і можуть!
На завершення зустрічі Костянтин Олексійович вручив вихованцям ДЮСШ «Білий Барс» від Благодійного фонду 5 сертифікатів по 2 тис. грн. на відвідування разом із батьками боулінг-клубу. Адже попереду – осінні канікули, тому треба гарно відпочити, набратися нових сил – і знову на лід!
 
 

Поділитись з друзями: