Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Конкурс із благоустрою - 2013

14 травня відбулося перше інформаційно-організаційне засідання комісії, яка оцінюватиме роботу учасників огляду-конкурсу благоустрою і утримання території та житлового фонду міста Білої Церкви.
Про те, що конкурс відбуватиметься в 2013 році так само за підтримки Благодійного фонду Костянтина Єфименка, було офіційно оголошено на урочистостях із нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.
Огляд-конкурс проходитиме вже традиційно в трьох номінаціях: «Кращий двір», «Кращий двірник», «Будинок зразкового порядку». Переможці кожної номінації одержать грошові винагороди в розмірі 5 тис. грн., срібні та бронзові призери – по 3тис. грн. і 2 тис. грн. відповідно. Таким чином, загальний призовий фонд становить 30 тис. грн.
Метою конкурсу є поліпшення благоустрою міста, утримання житлового фонду та виведення його на рівень кращих (за якістю благоустрою та санітарного стану) міст Київської області й України; залучення працівників підприємств усіх форм власності та мешканців міста до спільної роботи з благоустрою дворових, прибудинкових територій та утримання в належному стані житлових будинків.
Цього року надійшла 41 заявка на участь у конкурсі. З 15 травня до 31 серпня триватиме вивчення матеріалів та відбуватимуться виїзди членів комісії за заявленими адресами, а підсумки підбиватимуться з 1 до 5 вересня 2013 року. Нагородження відбудеться в рамках святкування 981-ої річниці з дня заснування Білої Церкви.

 

Поділитись з друзями: