Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Координатору клубу "Криниця життя" Ларисі Бондарчук - 75

16 червня народилася талановита, мудра, красива жінка, кохана дружина і любляча мати, людина невичерпної енергії та натхнення Лариса Михайлівна Бондарчук. Ось уже понад 10 років під її чуйним керівництвом діє клуб «Криниця життя» в Академії пенсіонерів, який став справжнім джерелом життєдайної сили для творчих білоцерківських пенсіонерів, закоханих у пісню та спраглих до нових знань.

Ларисі Михайлівні вдається всі ці роки об’єднувати людей з різними характерами, поглядами життєвими принципами, і не лише в рамках свого клубу. Її творчий талант, вчительське вміння знаходити потрібні аргументи, стриманий характер забезпечив організацію не одного святкового загальноакадемічного заходу. Тож не дивно, що привітати ювілярку прийшли представники інших клубів.

Олена Ткач, виконавчий директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка, організувала та провела святковий урочистий захід з нагоди ювілею Лариси Михайлівни. Всі запрошені гості дізналися про непростий життєвий шлях іменинниці, про те, як юна Лорочка здобула освіту вчителя фізики та електротехніки в педагогічному інституті ім. Затонського в Кам’янці-Подільському. Про те, як зустріла свого єдиного чоловіка Василя в рідному селі Буцні на Вінничині та як разом виховали сина й дочку, дочекалися внуків та правнуків.

«Життя прожити – то не поле перейти», - каже народна мудрість. І справді, в житті Лариси Михайлівни було багато випробувань, але й багато світлих моментів, радісних подій, професійних здобутків. Зокрема, вже будучи директором школи в Якутії, вона з педагогічним колективом взяла участь у конкурсі та виграли для школи комп’ютерне обладнання на 1 млн рублів. Оцей принцип, - якщо вже брати участь в конкурсі, то обов’язково показати якнайкращі результати, - Лариса Михайлівна втілює в життя і на прикладі свого клубу. На його базі були створені чудові однойменні ансамбль та танцювальний колектив, художнім керівником яких є Ольга Руденко. В яких тільки конкурсах вони не брали участь! І майже всюди займали призові місця. На основі клубу також вперше в Академії пенсіонерів створили самодіяльний театральний гурток, вистава якого навіть демонструвалася на сцені театру ім. П. Саксаганського.

Тож і на ювілеї чимало пісень на честь ювілярки виконав її рідний «криничанський» ансамбль. Звісно, своїми творчими, пісенними та гумористичними номерами до привітань долучилися й клуби «Зарічанське джерело», «Лада», «Гармонія», «Чарівна мить», «Серпанок».

А насамкінець свята Ларисі Михайлівні Бондарчук присвоїли звання «Мадам гармонія» та навіть вручили корону! Це почесне звання, як правило, академістки раніше виборювали на конкурсах. Проте пані Лариса заслужила його поза всілякими змаганнями завдяки своїй невтомній, сподвижницькій праці на благо людей поважного віку. Також Олена Ткач вручила пані Ларисі подяку від імені Благодійного фонду Костянтина Єфименка за її роботу в Академії пенсіонерів.

Отримала Лариса Бондарчук й привітання та подяку від Волонтерського штабу ТРО, яку вручила їй представник штабу Тетяна Однорог. І не даремно, адже з початку війни пані Лариса організувала академісток з різних клубів для пошиття подушок, спідньої білизни та підтримуючих поранені кінцівки хустинок для наших бійців на фронт. Відразу знайшла волонтерів, скоординувала з ними роботу клубів. І ось уже триває кілька місяців безупинної праці білоцерківських пенсіонерів на благо військовослужбовців, які захищають нашу Вітчизну.

Тож многая і благая літа, шановна Ларисо Михайлівно! Нехай поруч з вами будуть ваші найрідніші, а здоров’я дозволить ще багато років нести той вогонь людського тепла і щирості, яким нагородив вас Господь рівно 75 років тому. Дякуємо за вашу працю!

Фотогалерея "Координатору клубу "Криниця життя" Ларисі Бондарчук - 75"

 

Поділитись з друзями: