Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Новий сезон у клубі "Криниця життя"

 

Лариса Бондарчук,
Люсія Ковалінська

 

Члени клубу «Криниця життя» Академії пенсіонерів висловлюють глибоку пошану Костянтину Єфименку, засновнику та керівнику Благодійного фонду, за його небайдуже ставлення до людей літнього віку. Завдяки його турботі ми прекрасно відпочили у неділю, долучившись до прекрасного та неповторного.

 А організатором нашої мандрівки у світ чарівного та прекрасного, як і завжди впродовж існування клубу «Криниця життя», є куратор Тетяна Анатоліївна Шкаранда. Саме завдяки її старанням 25 серпня 2013 року група пенсіонерів з клубу «Криниця життя» відвідала унікальну виставку квітів на Співочому полі в  Києві.
Квіткові композиції присвячені Дню незалежності України та виконані у стилі «Дитячі мрії». Указом Президента України 2013-ий рік оголошено Роком дитячої творчості. Тому цьогорічна виставка «Світ дитячих мрій» демонструє синтез дитячих бажань із їхнім творчим потенціалом. За допомогою експозицій також і дорослі можуть згадати свій особистий світ дитинства, власні найзаповітніші мрії. Понад триста тисяч квітів одночасно розкрилися на печерських пагорбах, щоб милувати очі киян та гостей столиці.
Ми дуже раді, що отримали чудову можливість побачити унікальну виставку квітів та (вже не в перший раз) переконались в тому, що у «Київзеленбуді» працюють справжні чарівники-спеціалісти, котрі вражають своєю майстерністю та креативністю. Кожна експозиція з квітів під назвою «Світ дитячих мрій» розкриває фантастичну красу квітів: хризантем,    альтернатер, агератуму, седуму тощо. Для виготовлення візерунків та сцен із мультфільмів та казок, крім квітів, автори використали мармурову крихту, пісок, моделі ляльок. Усього було представлено 10 експозицій. 
Незважаючи на літній вік, нам було дуже приємно оглянути мальовничі пейзажі казок в об'ємно-просторових квіткових композиціях, зокрема «Івасик-Телесик», «Вартовий незримих скарбів», «Політ до мрії» тощо. Привабливими, на наш погляд, виявилися казкові стилізовані будиночки-гриби для гномиків, синя птиця, цукерки з квітів, величезна черепаха, гігантський восьминіг –  і все це зроблено з квітів.
Декотрі з пенсіонерів зацікавилися майстер-класами по виготовленню різноманітних прикрас із квітів. Увагу інших привернув ярмарок із рослинної продукції.
Із задоволенням білоцерківці купували квіти, насіння квітів, саджанці екзотичних рослин, щоб висадити їх на своїх городах та в садах.
Не залишили без уваги також лавки з сувенірами, виготовленими в різних районах України.
Не з порожніми руками поверталися наші академісти з виставки: повні позитивних вражень, натхненні насолодою та з подарунками для своїх ріднихі  онуків. Особливо всім до вподоби припали українські віночки, буси та вишиванки. Хотілося сфотографувати всі експозиції, нічого не пропустити, залишити собі пам’ять про таке величезне чудо-творіння людських рук та розуму.
Поверталися додому стомлені, але задоволені, бо побували в «раю», по-іншому й не скажеш.
Та по дорозі завітали ще й на ВДНГ, помилувались архітектурою минулих часів. На жаль, більшість павільйонів було закрито, але з виставкою картин відомих українських художників усе ж таки ознайомились.
Учасниками поїздки до Києва стали члени клубу, які брали участь у ремонті та підготовці приміщення клубу до нового сезону. Низький уклін директору коледжу сервісу та дизайну Аллі Олегівні Степурі за спонсорську допомогу (столи та стільці).Тепер члени клубу комфортніше почуватимуться на засіданнях.
Академія пенсіонерів «Криниця життя» продовжує свою роботу, урочисте засідання після літньої перерви розпочалося 4 вересня.
 

 

Поділитись з друзями: