Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Крос серед інвалідів - Золота осінь

 

     10 листопада в дендропарку «Олександрія» пройшов традиційний щорічний чемпіонат із кросу серед інвалідів м. Біла Церква «Золота осінь - 2011».
 
     Змагання проводилися з метою популяризації бігу та залучення інвалідів до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя.
 
     Проведення змагань вже вкотре ініціює   БМГО «Спортивний клуб інвалідів «Друге життя» - керівник Надія Герасименко.

 

 

У змаганнях взяли участь спортсмени –інваліди з 3-х нозологій -  з вадами зору, вадами слуху та порушенням інтелекту. Змагання з кросу проводилися  у двох вікових групах: молодша – 300 м (1-5 класи), старша – 500м (6-11 класи) юнаки та дівчата.

До учасників кросу з привітальним словом звернулися члени організаційного комітету: Валерій Матвієць –начальник відділу з питань фізкультури і спорту, Надія Герасименко – організатор заходу, а також Олена Ткач - виконавчий директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка, який профінансував підготовку, проведення та призовий фонд кросу «Золота осінь - 2011». У їхніх  виступах звучали щирі побажання гарного настрою та перемоги кожному, хто виявив бажання сьогодні позмагатися.

 

 

Поділитись з друзями: