Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Лариса Бондарчук отримала Орден святої рівноапостольної княгині Ольги

6 листопада в Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка відбулася надзвичайна подія. Координаторка клубу «Криниця життя» Лариса Михайлівна Бондарчук отримала відзнаку Православної церкви України — Орден святої рівноапостольної княгині Ольги! Нагороду вручив благочинний Білоцерківського району, настоятель храму Покрови Божої Матері, протоієрей Микола Гопайнич після завершення вранішньої літургії.

Ця відзнака – цілком заслужена!

Лариса Михайлівна фактично з перших днів війни організувала роботу академістів для допомога армії. Її підтримали не лише члени її клубу «Криниця життя», долучилися до роботи й клуби «Лада», «Зарічанське джерело», «Серпанок», «Вікторія», «Промінь надії», «Зарічани», «Чарівна мить», «Золота осінь», «Сузір’я», «Водограй», «Пролісок».

Хтось з них чотири дня на тиждень приходить до приміщення, де знаходиться клуб «Криниця життя», і допомагає кроїти тканину на подушки та спідню білизну, хтось бере додому шити розкроєні вироби або вантажить готову продукцію волонтерам. Інші клуби приносять тканину чи вживаний одяг для наповнення тих самих подушечок. Інші клуби співають на вулицях нашого міста і зароблені кошти витрачають на носки для бійців, резинки для трусів. Все куплене віддають Ларисі Михайлівні.

Коли була потреба допомогти бійцям територіальної оборони обладнати нове місце перебування матрацами, простирадлами, ковдрами, подушками, столовим посудом, Лариса Михайлівна розвісила оголошення і все це добро знайшлося поміж білоцерківців та самих академістів. Тож не дивно, що порадіти за пані Ларису в таку урочисту хвилину до церкви завітав і представник тероборони Михайло Головач.

Люди поважного віку настільки згуртувалися під керівництвом Лариси Михайлівни, що вже дев’ятий місяць поспіль допомагають армії. Звісно, враховуючи свої власні сили та можливості. Організувати так людей, щоб вони не розбіглися або не посварилися, як інколи це буває поміж людей, - великий талант.

Пані Лариса – вчитель за фахом, довгий час була директором школи. Тож керувати великими колективами вміє. Але це вміння дається не просто так. Треба проявляти терпіння, уважність до людей, заохочувати їх. Треба знайти тканини, щоб було з чого пошити. Холод чи спека, відсутність електроенергії, повітряні тривоги – все це теж треба здолати. Тож, коли ви бачите оголошення від Лариси Бондарчук у соцмережах з проханням передати тканини, не ігноруйте, поширюйте, допомагайте, приносьте! Бо це все – для наших захисників.

Пані Лариса каже, що хоч і втомилися, але перепочивати не стануть, бо у війни немає відпустки, канікул чи перерви. Будуть помагати фронту до нашої Перемоги і миру на рідній землі! Лариса Михайлівна – боєць по життю, вона вміє долати труднощі. Вона вміє, попри власні проблеми в родині, віддавати своє серце іншим людям, опікуватися чужою долею.

Прийшли на цю урочисту подію розділити радість з Ларисою Михайлівною її вірні друзі!

Щиро вітаємо Вас, шановна Лариса Михайлівна, з такою високою відзнакою – Орденом святої рівноапастольної княгині Ольги! Нехай Господь дарує вам міцне здоров’я, довгі роки життя, спокій та радість у рідному домі!

Фотогалерея "Лариса Бондарчук отримала Орден святої рівноапостольної княгині Ольги"

Поділитись з друзями: