Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Ластів’ята з новорічними подарунками

Ластів’ята з новорічними подарунками

 

Нового року, Дідуся Мороза, Снігуроньки і, звичайно, солодких подарунків чекає  напередодні веселих зимових свят уся дітвора. Тому Благодійний фонд не залишив поза увагою листи, в першу чергу,  від тих громадських організацій, які об’єднують неповні, багатодітні, малозабезпечені сім’ї.

Уже вкотре звернулася до Правління Благодійного фонду Костянтина Єфименка голова БМГО «Ластівонька» Оксана Мустафаєва з проханням виділити новорічні солодкі подарунки для дітей їхньої спілки.

І ось 29 грудня у передноворічній зустрічі з представниками багатодітних сімей взяла участь директор фонду Олена Ткач. Вона привітала дітей,  їхніх батьків, а також правління «Ластівоньки» від імені Костянтина Єфименка – голови фонду – із Новим 2013 роком та Різдвом Христовим, побажавши веселих свят, гарного настрою, багато подарунків, а головне  - здоров’я, успіхів і Божої благодаті. Особливі слова подяка пані Олена адресувала голові БМГО «Ластівонька» Мустафаєвій Оксані Вікторівні, яка, як справжня багатодітна мати (спілка нараховує більше 700 дітей!), піклується про дітей очолюваної нею спілки, оббиваючи пороги кабінетів чиновників та благодійників. Проте сама Оксана Вікторівна оптимістично дивиться в майбутнє: ознайомлюючи гостей зі своїми перспективними планами, очільниця «Ластівоньки» зізналася, що уже зараз члени спілки приступили до підготовки відзначення 10-річчя їхньої організації.

Дітлахи з великим задоволенням декламували вірші та щиро зізнавалися, що мріють отримати від Діда Мороза. 

 

 Фотоальбом

 

Поділитись з друзями: