Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Любистківці обрали свою «Мадам Гармонію»

Світлана Гребень,
координатор клубу «Любисток»
 
 
Якщо серце й душа молоді,
Якщо світяться радістю очі,
Не соромлячись жінці тоді
Дайте вік, той, який вона схоче.
 
Інна Серьогіна
Осінньої похмурої днини в одній із затишних класних кімнат БСШ №13 зібралися ті, у кого в серці навіки залишається весна! Це чарівні пані з клубу «Любисток». У кожної світяться очі, а грайливо-пустунську душу не вдається приховати за поважним виразом обличчя. Пройти всі випробування конкурсу наважилися 6 учасниць: Ліпченко Любов Степанівна, Сіроткіна Лідія Данилівна, Сизоненко Тетяна Анатоліївна, Філіченко Валентина Михайлівна, Макаренко Людмила Петрівна, Лазебна Зінаїда Степанівна.
Чарівні пані розповідали про себе, про свої захоплення, показували свої роботи. У красивій жінці, якими, безумовно, є усі наші учасниці, усе має бути гармонійно: і зовнішність, і виховання, і розум. Тому учасниці з певним гумором поставились до розгадування загадок,  що продемонструвало розвинену уяву, образне мислення і вічну молодість душі.
 Справжня жінка зуміє за допомогою звичайної хустинки оновити ненове вбрання, надати певної родзинки неяскравій сукні. Що і продемонстрували наші пані у конкурсі «Невгамовна модниця».
Чи не найприємнішим став конкурс «Найцікавіший букет». Чомусь так повелося, що гідно оцінити красу і неповторність квітів можуть тільки жінки. Тож кому, як не їм, уміти поєднувати та збирати букети. Із різнобарвних хризантем, осіннього листя, кетягів горобини конкурсантки створювали свої букети, давали їм назви й пояснювали символічність поєднання кольорів.
Якщо вірити народній мудрості, то кожна жінка може з нічого зробити 3 речі: салатик, зачіску та істерику. Зачіски у всіх бездоганні, істерику не замовляли, а ось рецептами улюблених салатиків панянки поділилися в конкурсі «Кулінарний шедевр».
А ось «Творчий конкурс» продемонстрував неоднорідність жіночих смаків і талантів. Глядачі були вражені голосом Валентини Михайлівни Філіченко, посміялися над гуморескою, яку прочитала Любов Степанівна Ліпченко, й захоплено спостерігали за веселим і швидким українським танцем, який подарувала усім присутнім найстарша учасниця - Зінаїда Степанівна Лазебна.
Усі випробовування пройдено, і член журі – куратор клубу Муковоз Сергій Петрович - оголосив результати: крім переможниці – «Мадам Гармонії», якою стала Ліпченко Любов Степанівна, журі визначило найкращих у п’яти намінаціях: «Творчість», «Досконалість», «Добродушність», «Чарівність», «Майстерність». Усі учасниці були нагороджені дипломами, подарунками і квітами, а всі глядачі отримали справжнє задоволення, прилив бадьорості й оптимізму. Попереду - наступний етап. І ми сподіваємося, що Мадам Гармонія, скупана у любистку, гідно представить свій клуб на територіально-кущових змаганнях.
 
 
 

 

Поділитись з друзями: