Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Любові Петрівні Жарковій - 80 років!

2022 рік багатий на ювілярів в Академії пенсіонерів. Теплої осінньої неділі члени клубів відзначили ще одне таке свято. 23 жовтня 80 років виповнилося координатору клубу «Золота осінь» Любові Петрівні Жарковій!

Ювілярка виглядала просто чудово: вбралася у ошатне плаття, зробила гарну зачіску, манікюр, макіяж! При такій вроді ніхто й не дасть тих років, які показує паспорт. А як світилися очі іменинниці від щастя. Ще б пак! На свято завітали її вірні друзі – координатори клубів Академії пенсіонерів, які пліч-о-пліч з Любов’ю Петрівною керують клубами багато років. Прийшли також представники різних клубів, які подарували винуватиці свята пісні, присвячені материнській турботі, сину, любові, родині. Зокрема, своїми виступами та привітаннями порадували Ольга Руденко (клуб «Криниця життя»), Катерина Шевченко, Раїса Чорна, Ніна Янова, Ніна Левченко (клуб «Чарівна мить»), Таскіра та Володимир Максюти (клуб «Гармонія»), Людмила Плохотнюк (клуб «Серпанок»), Людмила Безкрила та Тетяна Сулейманова (клуб «Сузір’я»).

Завітали і члени клубу «Золота осінь», а також представники однойменного ансамблю. Катерина Пушка, Зоя Марчук, Людмила Калітаєва, Надія Шаповалова, Лідія Шумська, Віра Сімчук, Любов Дащенко подарували своїй шанованій координаторці душевні українські пісні.

Та, напевно, найкращим подарунком, найбільшою радістю для пані Любові була присутність на святі найрідніших – сина, внука та невістки. Мамі та бабусі так приємно знати, що її рідні побачили, як її шанують інші люди: колеги, подруги, сусідки!

Привітання пролунали також від представників Спілки багатодітних родин «Надія», яку багато років тому створила та якою опікується Любов Жаркова. Завітав на концерт і пастор Церкви Адвентистів сьомого дня, який разом з дружиною піснею привітав Любов Жаркову, адже вона багато років відвідує цю церкву.

Привітали та подарувала розкішну троянду Майя Боженко, провідна бібліотекарка філії №8, яка багато років працює з клубом "Золота осінь", а віднині стала і його новим координатором!

А провела концерт Олена Дмитрівна Ткач, яка нині очолює Білоцерківський ліцей іноземних мов – гімназію №9, а ще донедавна керувала Благодійним фондом Костянтина Єфименка. Пані Олена колись, ще одинадцять років тому, саме з Любов’ю Петрівною розпочинала створювати перші клуби Академії пенсіонерів. Тож провести концерт до ювілею своєї доброї колеги і товаришки пані Олена вважає за честь! Олена Дмитрівна розповіла присутнім про життєвий шлях доньки, мами, дружини, бабусі Любов Петрівни. А ще працівниці хлібзаводу та Білоцерківської ТЕЦ, вчительки та інженера за освітою! А всі присутні могли побачити відеоряд зі світлин, які надала Любов Петрівна з власного фотоархіву.

Звісно, не обійшлося без свічок на короваї, який спекла членкиня клубу «Криниця життя» Наталія Петришина, не обійшлося без букетів квітів, подарунків та привітань. А після концерту іменинниця почастувала гостей свята солодощами та чаєм.

Тож бажаємо пані Любові многая літа в достатку, при міцному здоров’ї, в мирі та радості. Нехай Бог оберігає всю вашу дружню родину!

Фотогалерея "Любові Петрівні Жарковій - 80 років!"

 

Поділитись з друзями: