Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Материнська надія підростає у «Надії»

Материнська надія підростає у «Надії»

Благодійний фонд Костянтина Єфименка уже не один рік поспіль поєднують дружні стосунки із Білоцерківською міською громадською організацією «Спілка матерів «Надія», членами якої є переважно представники  багатодітних, малозабезпечених сімей та матері-одиначки.  Тому традиційно перед Новим роком, 26 грудня, в дитячій бібліотеці, що на масиві Леваневського,  на прохання Спілки представник фонду Євгеній Сінчук вітав із наступаючими святами діток цієї організації, їхніх батьків, бабусь і дідусів.

         Євгеній Вікторович побажав дітям успіхів у навчанні, вагомих досягнень у заняттях спортом, музикою, хореографією тощо. А потім додав (ніби по секрету), що варто завжди вірити в казкового і щедрого Діда Мороза, який ніколи не залишить слухняних і добрих діток без подарунків. І як посланець того ж таки Діда Мороза, вручив кожній дитині солодкий подарунок від Благодійного фонду.

Діти, в свою чергу, залюбки розповідали про свої досягнення у 2012 році, щиро зізнавалися, про що мріють у наступному, дехто розповів свій улюблений вірш і навіть заспівав пісню.

Голова БМГО «Спілка матерів «Надія» Любов Жаркова від усіх сорока сімей, запрошених на свято, подякувала Благодійному фонду за подарунки й  висловила сподівання, що і в 2013 році ця співпраця буде такою ж плідною.

 

Поділитись з друзями: