Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Міжнародний день інваліда

Міжнародний день інваліда

30 листопада в приміщенні Територіального центру зібралися члени Академії пенсіонерів клубу «Фенікс», створеного на базі Товариства інвалідів із однойменною назвою. Зібралися не тільки з нагоди Міжнародного дня інвалідів, а й для того, щоб  у колі друзів і однодумців відсвяткувати свій День народження - цього разу вітали осінніх іменинників.

Звернулися до присутніх голова Товариства інвалідів Ніна Карпович та директор благодійного фонду Олена Ткач, які привітали іменинників і побажали усіляких життєвих гараздів: здоров’я, сімейного благополуччя і затишку, постійної уваги й великої поваги від людей і держави, щастя й упевненості в завтрашньому дні.

Свої пісенні дарунки презентував вокальний народний ансамбль «Калина» Білоцерківської міської бібліотечної системи (художній керівник – Олександр Давиденко).

Активно  спілкувалися академісти, ділилися наболілим, обмінювалися враженнями від виступу вокального ансамблю бібліотекарів, читали вірші і співали улюблені пісні.

Свічки на іменинному торті  за всіх винуватців свята під безсмертні акорди пісні «Многая літа» задмухав 91-річний член Академії пенсіонерів Гайовий Павло Федорович, а бурхливі оплески, що супроводжували цей урочистий момент заходу, слугували підтвердженням виявлення щирої радості присутніх на святі.

Від Благодійного фонду Костянтина Єфименка усі іменинники отримали подарунки.

 

Поділитись з друзями: