Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Міський День гумору

Першого квітня святкова зала Будинку органної та камерної музики була заповнена вщерть – сюди завітали на концерт до Дня сміху шанувальники гумору – такоїколоритної і водночас простої, а головне такої  незамінної емоції в нашому сучасному житті. Та ще й для українців, які завжди володіли гострим словом, адже наділені самим Господом неабияким почуттям гумору.
 
 
 
Найбільшу активність виявили того дня члени Академії пенсіонерів, які полюбляють гумор, часто запрошують до себе на гостину місцевих гумористів, самі влаштовують гуморини. Можливо, для того, аби розвантажити свій життєвий міх, наповнений проблемами, а можливо, тому, що більшість академістів – люди оптимістичного складу характеру. Тож представники усіх 32 клубів.
Коли на сцену вийшов ведучий свята – усім знайомий і рідний Анатолій Кульчицький, заслужений працівник культури України, – зал вибухнув оплесками, бо всі знають: за що береться цей майстер слова, все виходить цікавим і незабутнім.
Неймовірно щиро прийняли глядачі виступи юних майстрів гострого слова – переможців конкурсу читців гуморесок Павла Глазового: Настю Гальченко та Олександру Кудлай (БСШ № 16), Даринку Сусову (БСШ № 6), Володимира Бевза (БСШ № 13) і вихованку БХТ Аліну Ляшенко. Та найбільше вразив усіх присутніх виступ наймолодшого виконавця гуморесок Дмитрика Марченка із села Храпачі.
Коли на сцену один за одним виходили маститі гумористи, яких добре знають і люблять у Білій Церкві, - Володимир Дідківський та Віктор Євтушенко – зал вибухав  щоразу сміхом, коли звучала знайома чи зовсім нова гумореска цих авторів. Люди за боки трималися, впізнаючи  в гумористичних віршованих рядках  чи фейлетонах відомих політиків чи горе-бізнесменів.
Не обійшлося на цьому святі життєдайного сміху без музичних привітань від муніципального хору «Від серця до серця», жіночого вокального ансамблю «Горлиця», ансамблю «Оберіг» та співачки Людмили Саливінської-Шестерняк, яка виконувала авторські жартівливі пісні.
Отож День гумору видався на славу, усі присутні повертали додому з усмішками на обличчях і з гарним настроєм у душі. Нехай живе сміх! Нехай дарує він можливість простіше дивитися на проблеми й цей непростий сучасний світ!
 

 

Поділитись з друзями: