Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Мистецтво бачити красу

 

Людмила Полях

6 травня у Свято-Георгіївському храмі на Замковій горі відбувся конкурс-виставка дитячих малюнків, присвячений майбутньому ювілею - 1000-літтю нашого міста. Долучилися до участі в конкурсі вихованці студії образотворчого мистецтва «Берестяночка» ЦТДЮ «Соняшник» (керівник Коробко Валентина Іванівна), народної студії образотворчого мистецтва ЦТДЮ Київщини (керівник Мілейко Ольга Борисівна) та студії образотворчого мистецтва «Творчість» БНВО «ЗОШ №15 – ДЮСОК» (керівник Назаренко Олена Василівна).

Ініціатором проведення такого творчого заходу виступив  Благодійний фонд Костянтина Єфименка, у планах якого є зробити цей конкурс щорічним і проводити аж до 2032 року. І відбуватиметься він на храмове свято – день вшанування пам’яті святого Георгія Змієборця.

Усього на першому конкурсі «Гюргів – Біла Церква – 1000 років» були представлені 43 роботи юних художників віком від 4 до 16 років. Олена Ткач, виконавчий директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка, та Юрій Петрик, начальник управління освіти і науки БМР, вручили дипломи та подяки учасникам конкурсу. Зокрема, дипломи за І місце у своїх вікових категоріях отримали Єлизавета Береговенко, Тетяна Дубовик, Маргарита Поліщук та Марія Гордіюк. Дипломи за ІІ місце вручили Камілі Савченко, Катерині Трофімовій та Катерині Скороход. А третє місце вибори Аліна Довбенко, Віолетта Струк та Андрій Чередниченко. Інші учасники заходу отримали заохочувальні подяки. Також були відзначені наставники художників.

Побачити малюнки дітей можна у Свято-Георгіївському храмі на Замковій горі за попередньою домовленістю з Благодійним фондом Костянтина Єфименка

 

Фотоальбом.Мистецтво бачити красу.

 

 

Поділитись з друзями: