Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Моя Україна - червона калина

18 лютого клуб «Лада» провів надзвичайно цікавий творчий захід, присвячений Україні. У контексті постійних попереджень про черговий наступ ворога такі зустрічі академістів виглядають як гімн упевненості в своїх силах, віри у свій народ, армію та рідну державу.

Організували та провели цей захід координатор клубу Тетяна Марченко та членкиня клубу Світлана Гудій. Пані Світлана була ведучою. І її майстерність настільки всім сподобалася, що гучні оплески лунали упродовж всього концерту. Що цікаво, Світлана Олексіївна немає професійного досвіду роботи на сцені та з артистами, більше того її робоча мова – російська. Але, не знаючи цих деталей, ви б відразу подумали, що ця людина або пропрацювала вчителькою, або брала участь в самодіяльних колективах. Її чиста милозвучна українська мова, поставлений голос просто заворожив присутніх. Більше того, саме вона вела репетиції з артистами і результат перевершив будь-які очікування! Секрет успіху в тому, що  пані Світлана дуже любить театр і багато чого вчиться у професійних виконавців. Спостережливість, любов до мистецтва, поезії, пісні помножена на талант дає їй змогу гідно представляти клуб на святі.

На святі не було нічого зайвого чи нудного, всі виступи - доречні та цікаві. Своїм співом радував ансамбль клубу «Лада» у складі Галини Глобенко, Людмили Апальонової, Тетяни Марченко, Євгенії Бедратої, Наталії Мартинюк, які виконали відомі українські пісні та попурі з народних пісень. А Євгенія Бедрата ще й розвеселила всіх гуморесками Віктора Євтушенка. На свято запросили і гостей. Це, до речі, дуже гарна традиція клубу «Лада» - запрошувати представників інших клубів до себе в гості. Якщо на минулому святі були присутні члени  клубу «Гармонія» та «Серпанок», то цього разу завітали Ольга Руденко, художній керівник ансамблю «Криниця життя», та членкині клубу «Зарічанське джерело»: Тамара Кизим, Валентина Букало та координатор клубу Лариса Хоменко. Їм також дали можливість виступити. При чому Ольгу Руденко ще й просили заспівати на біс. Такі візити зміцнюють дружбу між клубами. Також у цей день привітали іменинників клубу, вручивши їм солодкі подарунки. В цей день в ошатно вбраній світлиці клубу «Лада» панували емоції любові до своєї Вітчизни і щирого захоплення талантами одне одного.

На початку зустрічі Тетяна Марченко подякувала Костянтину Єфименку за створення Академії пенсіонерів, яка дозволяє людям старшого віку зустрітися з однодумцями, проявити свій талант, поспілкуватися, підзарядитися позитивними емоціями. Що ж, такі концерти якраз і є доказом, що задум Костянтина Олексійовича був не марним. Так тримати, академісти!

Фоторепортаж "Моя Україна - червона калина"

Поділитись з друзями: