Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

На крилах “Надії” летимо ми до мрії

 

Ксенія Гнуда,
 завідувачка бібліотеки №3
 
За вікном тиха осінь, а в клубі “Надія” Академії пенсіонерів гамірно, звучить сміх та українська народна пісня під переливчаті звуки гармоні. Адже сьогодні, 25 жовтня, у клубі свято – традиційний День іменинника, який вдало доповнив та прикрасив перший етап конкурсу “Мадам гармонія”.
Читальна зала бібліотеки-філії №3, де проходять засідання клубу, розцвіла всіма барвами осені, запахла квітами, засяяла усмішками. Щирі вітання іменинникам від координатора Сергія Завадка та подарунки від фонду, квитки в театр та на хокей – це ще не всі приємні сюрпризи.
Члени клубу гарно підготувалися до відбіркового етапу конкурсу “Мадам гармонія”. Для оцінювання виступів вибрано незалежне журі – завідуюча бібліотекою №3 Ксенія Гнуда, бібліотекар Лариса Кравчук. Третє слово, вирішальне, - за глядачами, які гучними оплесками виявили свою прихильність до конкурсантів та їх талантів.
Виступи проходили в двох номінаціях: “Художнє слово” та “Творчість своїми руками”. Міні-концерт розпочала Тетяна Василівна Копилова гуморесками Віктора Євтушенка “Корисна порада”, “Підступний спокусник”, “Секретна технологія”. Надія Антонівна Мотика продемонструвала прозовий гумор Таїни Брайченко “Важка дієта”. Доповнила ці виступи Лідія Григорівна Пелих, проспівавши жартівливу весільну пісню та залучивши всіх присутніх до дійства. Зарядившись позитивними емоціями, перейшли до другої номінації.
Ще зайшовши до зали, присутні звернули увагу на гарно обрамлені картини, вишиті бісером та нитками. Від них віє добротою та ніжністю, любов’ю та теплом, адже створені руками майстрині, яка в свої творіння вкладає душу й серце. Це – Людмила Олексіївна Кульбако. Любов Францівна Бушмакіна вразила всіх присутніх гарним вбранням, яке сама пошила та ще й вдало підібрала аксесуари. А пісня “Осенний бал”, виконана конкурсанткою на захист роботи, не залишила нікого байдужим.
Оцінками журі та оваціями присутніх визначено переможців. У номінації “Художнє слово” перемогу здобула Надія Антонівна Мотика. А в номінації “Творчість своїми руками” не змогли визначити першість, адже всі роботи чудові й такі різні. Отож,  кому представляти клуб “Надія” на подальшому етапі,  визначать самі членкині.
А ми бажаємо конкурсантам та всім членам клубу “Надія” подальшого творчого розвитку, натхнення й горіння. Шукайте себе й знаходьте, творіть, дерзайте, пробуйте, адже життя таке цікаве й неповторне!

 

Поділитись з друзями: