Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Нас уже семеро…

Нас уже семеро…

Відкриття нового клубу на Заріччі

Уже майже рік у різних мікрорайонах  Білої Церкви активно діють шість клубів Академії пенсіонерів, створеної Благодійним фондом Костянтина Єфименка. Понад одну тисячу учасників нараховують вони, але життя підтверджує на практиці, що бажаючих насправді значно більше, тому мережа клубів має розширюватися.

Шостого вересня було відкрито ще один клуб Академії пенсіонерів, цього разу для мешканців мікрорайонів Заріччя і Піщаний. І хоч поки що він навіть не має назви, та вже зараз чималий інтерес виявляють до нього небайдужі пенсіонери.

Цього дня зала ЗОШ № 17 рясніла від гостей: на свято завітав  заступник міського голови Геннадій Джегур, депутат Білоцерківської міської ради Ольга Кучер, представники місцевого осередку Ради ветеранів, а головне – приїхали до своїх нових «колег» уже досвідчені члени клубу «Чарівна мить», що діє на Піонерській.

Борис Грушник, директор школи, яка гостинно прихистила новостворений клуб,  з хвилюванням зустрічав усіх, хто, можливо, з цікавості, а може, й від щирого бажання активно проводити пенсійні години відпочинку йшов дещо невпевнено і обережно на цю першу зустріч.

Розпочала засідання нового клубу директор фонду Олена Ткач, вона передала вітання від Костянтина Єфименка - голови благодійної організації, -побажала здоров’я й натхнення усім присутнім, а також детально розповіла про ідею створення Академії пенсіонерів, цікаве життя клубів, їхні традиції подорожувати, відвідувати театри, фітнес-клуб, басейн, мандрувати парком «Олександрія», брати участь у конкурсах і змаганнях. Уся розповідь супроводжувалася демонстрацією фотографій, зроблених за весь період існування Академії пенсіонерів.

Та коли на імпровізовану  сцену вийшли координатор клубу «Чарівна мить» Ірина Гуральник, вокальний ансамбль і представники мікрорайону Піонерської, які постійно відвідують заняття в Академії пенсіонерів, то всі зрозуміли: це згуртований колектив активних, творчих і небайдужих людей поважного віку. Для них, справді, щотижневі зустрічі в Академії пенсіонерів – це ті чарівні миті, на які вони чекають з нетерпінням і відвідують із  великим бажанням.

Свято тривало упродовж трьох годин, але чомусь ніхто не помітив, як швидко збіг час. Так буває тільки тоді, коли навкруги панує атмосфера добра і щастя.

 

Планується відкриття ще 4 клубів, зокрема:

- масив Леваневського, у приміщенні ЖЕКу № 7;

- вул. Шевченка, 120, у приміщенні гуртожитку;

- вул. Гончара, 11, у приміщенні шахово-шашкового клубу;

- масив Таращанський, у приміщенні клубу за місцем проживання.

 Інформацію щодо відкриття нових клубів та потенційного членства в них можна одержати  за телефоном: 39-14-15.

   Фотоальбом

Поділитись з друзями: