Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Насичене життя в «Криниці життя»

Люсія Ковалінська,
член клубу "Криниця життя"
 
Уже перше засідання, яке відбулося 6 місяців тому, завершилося одностайним рішенням новоспечених академістів: називатимемося «Криниця життя» і зустрічі проводитимемо не рідше одного разу на тиждень…
За списом членів клубу «Криниця життя» - більше сотні. Але це вже не просто однодумці, вони – справжні друзі, які вітають одне одного зі святами, ходять на гостину, обмінюються художньою літературою, кулінарними секретами й рецептами, довіряють найпотаємніше. Одним словом, це велика родина, на чолі якої - куратор Тетяна Шкаранда, вона докладає максимум зусиль, аби життя людей пенсійного віку було схожим, хоч трішечки, але на казку. Координує роботу клубу дбайлива, досвідчена жінка Лариса Бондарчук, наділена від природи неабиякими організаційними здібностями, і яка завжди всією душею вболіває за колектив.
Члени клубу «Криниця життя» - люди далеко не байдужі: власними силами облаштували кімнату для проведення зустрічей, зробивши її красивою і затишною. Не залишалися осторонь і загальноакадемічних заходів – брали участь у конкурсі «Академія має таланти», підготували пісенно-літературну композицію «Діти війни», колективно створивши музику до однойменної поезії Ніни Сімонової, і виступили на концерті до Дня Перемоги. Незабутні враження залишилися від участі в міській толоці, Дні здоров’я та від цікавої поїздки до села Буки Сквирського району.
А яке феєричне свято підготували до Міжнародного жіночого дня, присмачивши його конкурсом на кращий домашній пиріг! Нелегко було визначити переможця, адже всі академістки - вправні господині із золотими руками, та ще й напередодні 8 Березня!
Та увесь час по-особливому підходили до підготовки традиційних в Академії пенсіонерів днів іменинника. Створювали власними силами для кожного академіста не тільки поетично-пісенні вітання, а й електронні листівки, акцентуючи увагу на особистих досягненнях та окремих рисах вдачі.
Ці півроку були для членів клубу «Криниця життя» яскравими, насиченими, дієвими і, звичайно, незабутніми. І хоч у липні та серпні в Академії пенсіонерів оголошено канікули, ми з нетерпінням чекатимемо вересня, аби знову зустрічатися, спілкуватися, проводити репетиції та отримувати нові знання.

 

Поділитись з друзями: