Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Наймадамніша мадам клубу «Промінь надії»

Відповідно до загальноакадемічного плану роботи на 2013-ий рік у жовтні пройшов перший етап конкурсу «Мадам гармонія» в кожному з 32-ох клубів. Отож обрано переможницю, яка представлятиме свій клуб у напівфінальних змаганнях, так званих територіально-кущових зустрічах.
У клубі «Промінь надії» такий конкурс пройшов 24 жовтня в приміщенні районної бібліотеки. Участь у ньому взяли три академісти – Ольга Петрівна Денисюк, Валентина Миколаївна Гуляєва, Ірина Василівна Бабіч.
Один за одним проходили жінки чотири випробування, щоб з’ясувати, хто ж з них активніший, вправніший, найбільш творчий, завзятіший, хазяйновитіший тощо. Непросто було авторитетному й компетентному журі оцінювати учасниць після кожного етапу.
Із великим задоволенням Ольга Денисюк, Ірина Бабіч і Валентина Гуляєва представили власні хобі, а це вишивання бісером, вишивання хрестиком і заняття різними видами спорту відповідно. Ольга й Ірина продемонстрували чудові роботи (здебільшого ікони), які створили власноруч, а Валентина в свою чергу як доказ показала світлини, які підтверджують, що вона неабияка спортсменка-аматорка: вона вам і на ковзанах, і на лижах, і на тенісному корті.
Порадували вболівальників і членів журі й творчі виступи конкурсанток, адже виконували улюблені пісні, читали вірші, робили інсценізації щиро й душевно, хоча й хвилювання не полишало кожну учасницю аж до завершення конкурсу.
Продемонстрували жінки й кулінарні здібності, бо ж яка то справжня мадам не вміє здивувати своїх рідних і гостей вишуканими й смачними стравами? Отож із однакових продуктів за 5 хвилин народилися своєрідні кулінарні шедеври.
Коли прийшов час підбивати підсумки, то з’ясувалося, що третє місце виборола Валентина Гуляєва із загальною кількістю балів за всі конкурси 38! Володаркою срібної перемоги стала Ірина Бабіч, яка набрала 43 бали! А ось перше місце заслужено віддано Ользі Денисюк, яка зібрала в свою переможну копілку аж 48 балів! Теплими й щирими були привітання від уболівальників та членів журі, до складу якого входили переважно представники сильної статі. Кожна учасниця отримала подарунки, оплески й поцілунки, а також гарний настрій й незабутні враження талановиті жінки залишили гостям заходу й членам клубу «Промінь надії», які невтомно скандували: «Промінь надії грає і сяє, радість і молодість нам повертає!»
А тепер увесь клуб готується підтримати на напівфінальному етапі, який відбудеться 30 жовтня о 14:00 в актовій залі БСШ № 13, Ольгу Денисюк. Удачі вам, Ольго Петрівно, й неодмінно перемоги та участі у фіналі!
 

 

Поділитись з друзями: