Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Нове визнання фонду

 Нове визнання фонду 

7 вересня міська влада в рамках традиційного конкурсу «Підприємець року», що проходить щорічно з нагоди професійного свята підприємців, відзначила діяльність Благодійного фонду Костянтина Єфименка в номінації «За вагомий внесок у соціальний і духовний розвиток молоді».  

Вручив нагороду на урочистому зібранні міський голова Василь Савчук. Він зазначив, що Благодійний фонд робить вагомий внесок  у справу фізичного і духовного розвитку підростаючого покоління, наголосивши на високому рівні організації і проведення Шкільної спартакіади та оснащенні спортивно-ігрових майданчиків. Акцентував міський голова увагу присутніх  і на щорічних грошових допомогах, які надає фонд усім загальноосвітнім  навчальним закладам міста на придбання спортивного інвентарю. Цього року були вручені сертифікати на суму 7 500 гривень. 

Справді, отримувати нагороди дуже приємно, та водночас і досить відповідально, адже в подальшому треба  працювати наполегливіше, аби  результати роботи виправдовували сподівання наших земляків. 

  Фотоальбом 

Поділитись з друзями: