Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Нові подарунки рідній школі

Нові подарунки рідній школі

Уже стало доброю традицією для Костянтина Єфименка – голови Благодійного фонду - зустрічати свято Першого дзвоника на подвір’ї рідної школи. Так було і цьогоріч: о пів на дев’яту разом із міським головою Василем Савчуком та начальником управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрієм Петриком завітав до альма-матер колишній учень СЗОШ № 13, а нині перший заступник Міністра інфраструктури України Костянтин Єфименко.

Звичайно, в першу чергу поважні гості оглянули  стадіон із сучасним штучним покриттям, подарований Костянтином Олексійовичем минулого 1 вересня дітям та мешканцям мікрорайону. А потім взяли участь у святковій лінійці з нагоди Дня знань.

 

Звертаючись до земляків, Костянтин Єфименко сказав:

- Це моя рідна школа, в ній навчалися не тільки мої батьки, ми з сестрою, а й наші бабусі й дідусі. Тому це шматочок мого серця, і скільки стане моїх сил і фінансових ресурсів, я буду допомагати школі. Сьогодні  вручаю вам, шановні учні, сертифікат на 7500 грн. на придбання спортивного інвентарю, оскільки зарічанські діти завжди грали й грають у футбол, волейбол і баскетбол. Купуйте нові м’ячі, сітки й продовжуйте тренування, займайтеся  до схочу улюбленими видами спорту, зростайте здоровими й активними громадянами мікрорайону, міста, країни. Крім цього, дарую вам ноутбук, кольоровий принтер, копіювальну техніку, відеокамеру і два телевізори для створення шкільного інформаційно-журналістського  центру. Дуже важливо, щоб ви одержали якісну освіту, адже сьогодні досягає успіхів у суспільстві той, хто вміє боротися і перемагати, працювати й долати труднощі.

Від учнівського, батьківського і педагогічного колективів навчального закладу Костянтину Олексійовичу було вручено подяку за щирість, небайдуже серце, людяність і патріотизм до рідної школи.

І вже на п’ятницю, 7 вересня 2012 року, призначено урочисте відкриття шкільного стадіону та перші змагання з тенісу. Сподіваємося, що він стане улюбленим місцем проведення вільного часу для учнів СЗОШ № 13. А згодом діти отримають і сучасне футбольне поле від Костянтина Єфименка.

 

  Фотоальбом

Поділитись з друзями: