Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Новий сезон у клубі «Діамант»

Віддзвеніло вже чарівне літечко–літо, і на зміну йому прийшла прекрасна золота осінь! Осінь, яка знову зібрала членів клубу «Діамант» Академії пенсіонерів, даруючи нові зустрічі, нові спілкування, нові враження!
9 вересня всі вони зібрались у просторій актовій залі загальноосвітньої школи № 21, щоб привітати іменинників, які святкували свій день народження влітку, та обговорити план роботи на новий сезон.
Урочисту частину відкрив куратор клубу «Діамант» Валерій Матвієць. Він привітав усіх присутніх із початком нового насиченого життя в Академії пенсіонерів. Уже традиційно під дружні оплески членів клубу іменинникамбули вручені подарунки.
Приємним святковим додатком стали музичні вітання від Лізи Терещенко, учениці 3-В класу, та Ярослава Гопаци, учня 7-А класу БСШ № 21.
 
Місцева поетеса Марія Сударенкова порадувала одноклубників своїми новими віршами. Не забула додати й позитивної енергетики, прочитавши гуморески. 
Після привітань координатор клубу Валентина Янішпольська ознайомила присутніх із планом роботи на вересень-грудень.
А потім  - чаювання, іменинний торт зі свічками, тепле спілкування, адже деякі одноклубники не бачилися цілих два місяці! Члени клубу ділилися враженнями про те, як пройшов літній відпочинок, і щиро зізнавалися, що скучили одне за одним та за активним академічним життям.
 

 

Поділитись з друзями: