Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Новорічне свято для дітей з малозабезпечених та багатодітних родин

 19 січня Благодійний фонд Костянтина Єфименка організував для маленьких білоцерківців, чиї батьки є членами громадської організації «Спілка матерів «Надія» (голова – Любов Петрівна Жаркова) в ресторані «Лєпша Садиба» справжнє новорічне свято - з танцями, піснями, конкурсами, інтелектуальними іграми, змаганнями, смачним обідом і подарунками від Санта-Клауса.

Свято для багатодітних родин, а також діток, яких виховує тільки мама, та тієї малечі, що з’явилася на світ завдяки проєкту «Допоможи народитися дитині» Благодійного фонду Костянтина Єфименка, організоване за ініціативи дружини благодійника – Тетяни Єфименко. І відбувається воно вже 10 рік поспіль!

Захід відбувся завдяки зусиллям Олена Ткач, керівника Благодійного фонду Костянтина Єфименка, Любов Жаркова, керівника «Спілки матерів «Надія», бібліотекаря філії №8 Майя Боженко та Шоу-театрові «Тисяча й одна ніч» (керівник – Ксенія Оранська), артисти якого розважали і старших, і менших діточок на найвищому професійному рівні.

Дітей та їхніх батьків привітала Тетяна Єфименко, побажавши дітям завжди бути здоровими, розумними і таким ж веселими, як у цей святковий день, а їх батькам – міцного здоров’я та завжди бути поруч зі своїми дітками!

Фотоальбом "Новорічне свято для дітей з малозабезпечених та багатодітних родин"

 

Поділитись з друзями: