Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Одне засідання на два клуби

 18 жовтня клуби «Гармонія» та «Криниця життя» провели спільний клубний захід, на якому підбили підсумки участі членів клубів у різноманітних загальноакадемічних заходах. Зокрема, ведуча заходу Лариса Бондарчук розповіла про успішний виступ тріо «Білоцерківчанки» на Східноєвропейському фестивалі творчості людей поважного віку, який цьогоріч проходив у Львові. Тут наші академісти знайшли чимало друзів із Болгарії, Хорватії, Словаччини, Білорусі і, звичайно, України! 

А взяли участь у фестивалі Таскіра Максюта, Ольга Руденко та Лариса Шкурак, які входять до складу цих двох клубів. Також пані Лариса розповіла про успіхи ансамблю «Золота осінь», який нещодавно взяв участь у фестивалі «Золоті роки», що відбувся у с. Чубинці Сквирського району.

Також академісти мали змогу подивитися коротке відео про презентацію діяльності двох клубів упродовж кількох років своєї плідної, насиченої та такої багатогранної праці. Пригадали спільні святкування, поїздки на екскурсію, участь у фольклорному святі Калити, який пройшов на базі Третьої школи спільно з учнями. Також прозвучала у відео й подяка Костянтину Єфименку за те,що він створив такий проект у Білій Церкві та фінансово і морально його підтримує, усупереч усім домислам пліткарів, що проект закриється після виборів. Це відео, варто зауважити, підготував не якийсь високочолий спеціаліст з монтажу, а член клубу «Гармонія» Володимир Максюта, який уже давно знімає на камеру та виставляє у Фейсбук короткі відео із життя клубу чи загальноакадемічних заходів.

Звісно ж, співали й інші представники клубів. Дуетом Марія Денисова та Алла Руденко виконали  романс «Только раз бывает в жизни встреча». Сольно заспівала пісню «Скажите мне» Алла Руденко. А Таскіра Максюта спершу сольно, а потім удвох із чоловіком Володимиром виконала дві ліричні композиції.

Також у виконанні Марії Сударенкової прозвучали вірші про осінь. Усі слухачі були в захопленні  від своїх одноклубників. Гучно аплодували кожному виступу, відмітивши той факт, що учасники ансамблю значно виросли у професійному плані. А  насамкінець  подякували ведучій заходу, координатору клубу «Криниця життя» Бондарчук Ларисі Михайлівні та Олені Ткач, виконавчому директору Благодійного фонду Костянтина Єфименка, яка опікується діяльністю клубів Академії пенсіонерів. 

Поділитись з друзями: