Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Осінь кличе на гостини

Любов Бушмакіна,
координатор клубу «Надія»
 
Білим туманом осінь сповила долину,
Багрянцем спалило у лузі калину.
Добра наносила повні двори,
Комори, засіки і погреби.
Вгощаймося добрі люди!
Благословенна хай осінь буде!
 
 
 
Так швидко пролетіло довгождане літо… Було воно сонячним й привітним, дощовим й непередбачуваним. Але на згадку про себе залишило гарні спогади та щедрий урожай садків і городів.
 
 
Не вірте, що п’ятниця 13-го – нещасливий день. Не дивлячись на плаксиву погоду, для членів клубу «Надія» Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка ця дата запам’ятається надовго. Адже був привід зустрітися після великої перерви – літніх канікул: відзначити свято Осені та День іменинника.
 
 
Зі щирими привітаннями та побажаннями здоров’я, достатку, довголіття звернувся куратор клубу «Надія» Сергій Завадко. Вручаючи іменинникам подарунки, він зазначив, що людям, молодим душею, личить осіння пора. Також розповів усім присутнім про плани на новий сезон, який обіцяє бути цікавим і насиченим.
 
 
Осінь – це пора підбиття підсумків напрацювань літа: хто який зібрав урожай, що заготували на зиму, які нові рецепти з’явилися у господинь. А де ж як не на Залізничному селищі, де кожний має хоч маленьку ділянку землі, в яку вкладаються не тільки сила, а й душа, можна виростити та заготовити щось нове й цікаве? Поділитися й похвалитися цим мали нагоду членкині клубу «Надія». Яких тільки смаколиків не поприносили на свято! Частування вдалося на славу!
 
 
А ще були вірші, гуморески, жарти. Пісні у виконанні ансамблю клубу «Надія» розвеселили душу, розвіяли сум, надихнули на подальшу працю, переконали, що «осінь» - це ще не «зима».
 
 
Товариство клубу «Надія» Благодійного фонду Костянтина Єфименка надає наснаги, впевненості, почуття дружнього плеча, допомоги. Це відчувається постійно.
 
 
Члени клубів «Надія» та «Пролісок» щиро вдячні Костянтину Єфименку  за незабутню поїздку влітку до храмового комплексу с.Буки. Незважаючи на канікули, благодійний фонд ніколи не забуває про своїх академістів, дарує їм нові враження, чудовий настрій, незабутні емоції.
 
 
 
 
 

 

Поділитись з друзями: