Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Перемогла дружба!

Ольга Грушко,
координатор клубу «Щедрий вечір»
 
Клуб «Щедрий вечір» Академії пенсіонерів співпрацює з колективом середньої школи №11. Разом ми намітили цікаві заходи, які будемо організовувати в подальшому для тісного постійного спілкування. А першим  таким заходом став шаховий турнір, у якому взяли участь наші академісти та кращі шахисти середньої школи №11.
Ця надзвичайно азартна, напружена спортивна суперечка між молодістю та досвідом засвідчила: є ще порох у порохівницях в академістів! Але й діти, сповнені прагнення перемоги, рішуче вступили у захопливу баталію за шахову корону. Хоча, за великим рахунком, хіба можна визначити, хто у світі сильніший: молода, азартна весна чи навчена життєвим досвідом золота осінь? У кожної пори – свої переваги, тож і на нашому шаховому турнірі не виявилося переможених. Перемогла дружба! І солодкі призи отримали всі ….
Цей турнір викликав багато позитивних емоцій, тому наступна зустріч академістів та школярів – уже незабаром. Обидві сторони готуються до реваншу -  інтелектуальної гри між учнями школи та академістами.
Ось так ми і живемо, цікаво і наповнено, завдяки Благодійному фонду Костянтина Єфименка, який створив Академію пенсіонерів і підтримує її роботу, та колективу школи №11, який став для нас справжнім другом.

 

Поділитись з друзями: