Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Підсумки 2023 року в Академії пенсіонерів

Ось і завершується такий непростий 2023 рік. Рік сподівань на контрнаступ, каву в Ялті, завершення війни у травні, розпад росії в червні…Якісь сподівання, можливо, й не виправдалися. Але ж Україна є, ми встояли, наша держава – суверенна і незалежна! І все це завдяки мільйонам українців, одні з яких ціною свого життя і здоров’я стримують московську орду на лінії фронту, інші – допомагають військовим. Такими незламними, невтомними і невгамовними волонтерами є й наші клуби Академії пенсіонерів.

Сьогодні, 29 грудня, координатори Академії пенсіонерів зібралися в приміщенні клубу «Криниця життя», щоб підбити підсумки року, згадати прожите, запланувати майбутнє.

Кожен клуб Академії пенсіонерів – унікальний по-своєму. У когось діють ансамблі, театральні і танцювальні гуртки, хтось полюбляє інтелектуальні бесіди, пізнавальні лекції від бібліотекарів, комусь до вподобати припали екскурсії, а інші – віддають перевагу святкуванню днів іменинників, державних та релігійних свят в колі однодумців по клубу.

Упродовж 2023 року академісти змогли відвідати Київщину з краєзнавчими поїздками, клуби їздили одне до одного з власними виставами та концертами, брали участь в загальноакадемічних заходах до дня Незалежності України та дня міста, доторкнутися до прекрасного, відвідавши Будинок органної та камерної музики, Білоцерківський краєзнавчий музей, Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П. Саксаганського, художні виставки, взяти участь у фестивалях, конкурсах, майстер-класах, спортивних заходах. Кожен клуб проводив свої тематичні засідання майже щотижня.

Тож було що згадати і на що звернути увагу. Ознайомилися академісти і зі статистикою від Фейсбук щодо того, які відео їхніх виступів набирають найбільшої популярності, яка аудиторія глядачів та в яких містах України і в яких країнах переглядають сторінку Благодійного фонду Костянтина Єфименка, де публікуються відео виступів клубів.

Також під час засідання академісти… «ворожили на майбутнє», а точніше обирали записочки, де зазначено, що чекає на їхній клуб у 2024 році.

З привітанням щодо прийдешнього свята Нового року до академістів звернулася і директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка Людмила Полях. А святий Миколай припас для таких працьовитих золотоліток смачні гостинці до новорічного столу.

Щиро бажаємо миру і перемоги всім нам у новому 2024 році, аби надалі пенсіонери могли займатися суто своїм дозвіллям, творчістю та спілкуванням за чашкою чаю.

Фоторепортаж "Підсумки 2023 року в Академії пенсіонерів"

Поділитись з друзями: