Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Підсумки конкурсу підбито!

    20 вересня у святковій залі ПК «Росава» відбулися міські урочистості з нагоди 981-ої річниці з дня заснування Білої Церкви. Упритул до цієї дати були підбиті підсумки конкурсу-огляду благоустрою і утримання території та житлового фонду міста, який тривав з 1 травня до 1 вересня 2013 року і проходив уже традиційно в 3-х номінаціях: «Будинок зразкового порядку», «Кращий двір», «Кращий двірник-прибиральник». У конкурсі взяло участи 29 учасників, із них в одній номінації – 21 конкурсант, у двох – 4, у трьох – також 4.
І ось в урочистій обстановці після щирих звернень міського голови В. Савчука до білоцерківців та гостей свята на сцену запросили директора Благодійного фонду Костянтина Єфименка Олену Ткач та голову профспілки працівників ЖКГ Антоніну Мар’янську.
Звертаючись до вельмишанованого товариства, Олена Ткач зазначила:
- Усі ми безмежно любимо наше рідне місто, усі ми щодня поспішаємо на робочі місця, щоб писати історію краю і творити його майбутнє. Але є люди особливої професії, які разом із променями сонця прибирають і чепурять прибудинкові території й двори, щоб ми вже милувалися Білою Церквою, йдучи на роботу чи у справах. Цим людям щиро дякуємо і низько вклоняємося за їхнє особливе ставлення до праці, за їхні наполегливість і харизму. Тому вже два роки поспіль Благодійний фонд Костянтина Єфименка підтримує фінансово конкурс із благоустрою та утримання території в належному стані.
Особливістю цьогорічного конкурсу було те, що журі не визначило першого місця в номінації «Будинок зразкового порядку», проте аж три третіх місця припало кращим учасникам у номінації «Кращий двір». Справді, в минулому році такі будинки, як по вул. Глиняна, 47-б, Некрасова, 12-а подали гідний наслідування приклад, піднявши високу планку вимог щодо утримання власних дворів. Її зуміли подолати дружні мешканці та працівники сфери ЖКГ, які обслуговують будинок 12 по бульвару Комсомольський! Саме вони вибороли почесне перше місце й сертифікат на суму 5 тис. грн.
А місця розподілилися наступним чином.
У номінації «Будинок зразкового порядку» ІІІ місце (диплом і сертифікат на 2тис. грн) одержали Тетяна Риженкова, старший будинку за адресою: пров.Студентський, 6, та двірник-прибиральниця Наталія Грищенко. За ІІ місце дипломом і сертифікатом на суму 3 тис. грн. були нагороджені Світлана Авраменко - голова правління ЖБК будинку за адресою: вул. Славіна, 5 - та двірник-прибиральниця Олена Авраменко.
У номінації «Кращий двір» три третіх місця вибороли будинки за адресами: б-р 50-річчя Перемоги, 99 (старший будинку Юлія Гризловська, двірник-прибиральниця Фаїна Розгон); вул. Некрасова, 12-а (старший будинку Тетяна Раєнок, двірник-прибиральниця Ольга Бойко); вул. Ярослава Мудрого, 60 (двірник Раїса Дудніцька).
Дипломом за ІІ місце і сертифікатом на суму 3 тис. грн нагородили старшого будинку за адресою: вул. Турчанінова, 27 Оксану Сахарову та двірника-прибиральницю Ніну Мудрик.
І почесне І місце та звання переможців у номінації «Кращий двір» виборов будинок за адресою: б-р Комсомольський, 12 (старший будинку Леонід Бойко, двірники Світлана Дюдя і Олена Воронцова).
У номінації «Кращий двірник-прибиральник» ІІІ місце (диплом і сертифікат на 2тис. грн) виборола Тетяна Антоненко - двірник-прибиральниця будинку за адресою: вул. Тимірязєва, 2.
За ІІ місце (диплом і сертифікат на 3 тис. грн) була нагороджена Надія Берегова - двірник-прибиральниця будинку за адресою: вул. Глиняна, 47-б.
І місце (дипломи і сертифікат на 5 тис. грн) отримали двірники-прибиральниці будинку за адресою: вул. Червонофлотська, 58 Тетяна Кіпер і Тетяна Первічко.
За добросовісне ставлення до виконання своїх обов’язків та за участь у конкурсі була нагороджена Віра Майстренко, двірник будинку за адресою: вул. Дачна, 66. Їй вручено сертифікат на суму 1 тис. грн.
 

Поділитись з друзями: