Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Побачив світ черговий номер газети "Білоцерківці"

Побачив світ черговий номер газети «Білоцерківці»

 

Газету «Білоцерківці» - вісник Благодійного фонду Костянтина Єфименка – вже добре знають читачі Білої Церкви. У вересні вийшов черговий номер цього періодичного видання, уже дев’ятий. І присвячений він у першу чергу головній події вересня – Дню знань, до якого приурочено відкриття сучасного стадіону зі штучним покриттям у СЗОШ № 13.

Крім того, у випуску розповідається про вручення подарункових сертифікатів на суму 7 500 грн. кожному загальноосвітньому закладу міста на придбання спортивного інвентарю.

Як завжди у газеті ви знайдете матеріал про мандрівку Костянтина Климчука до чергового міста зі стародавньою історією, де знаходяться зразки храмів ХІІ-ХІІІ століть, цього разу автор пропонує на ваш розсуд розповідь про російське місто Смоленськ.

Захопливе інтерв’ю одного із архітекторів, що проектує храм Святого Великомученика Георгія Побєдоносця на Замковій горі, - Валерія Міщенка - повідає вам про особливості будівництва культової споруди,  яка щодня росте на наших очах  угору.

І, звичайно, один із розворотів газети присвячено висвітленню заходів, які відбуваються у клубах Академії пенсіонерів.

Читайте, телефонуйте в редакцію газети, робіть свої зауваження і вносьте пропозиції. Редакція газети буде вдячна вам за співпрацю.

  Газета 

 

Поділитись з друзями: