Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Початок зроблено - йдемо в новосезоння!

 

Цьогоріч відкриття нового сезону в клубі «Криниця життя» Академії пенсіонерів вирішили зробити раніше - уже в середині серпня. За тривалий період карантину скучили за спілкуванням, за друзями, за цікавими заходами, тому раділи кожній хвилині, проведеній разом! Лариса Бондарчук, координатор клубу,  як завжди, написала сценарій, артисти, провівши репетиції вдома, залюбки представили свої творчі вітання, а гості - клуб «Гармонія» - подарували незабутні хвилини зачарування піснею!

Так щиро, душевно, по-домашньому, так - як буває тільки в колі справжніх друзів. Бо ж сам захід носив назву «Зустріч друзів».

Якщо уважно придивитися до написання цих двох слів на звичному місці, де завжди зазначається тематика того чи іншого заходу, то цього разу можна було помітити, що букви використано абсолютно різні – і не тільки за кольором, а й за розміром, шрифтом. «Такі й ми з вами, - почала захід Лариса Михайлівна, - різні-різні, але нас об’єднує дружба довжиною в роки, спільна мета, любов одне до одного, нас об’єднує благодійний фонд Костянтина Єфименка! Тому  й збираємося, разом сміємося й сумуємо, гуртом ділимо радість і невдачі. А це, як показує практика, круто й щемно водночас…»

Не забули й про головні атрибути адаптивного карантину - маски й санітайзери. А фото на згадку зробив, як годиться, Володимир Максюта, дякуємо нашому фотовідеооператору за те, що маємо що згадати й людям добрим показати!

Натискаймо на кнопку «старт» - і вперед до новий відкриттів, нових знайомств, нових заходів у новому сезоні!

Фотоальбом. Початок зроблено - йдемо в новосезоння!

Поділитись з друзями: