Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Розквітає музика в серцях

Довгоочікуване повернення клубу «Чорнобривці» в сузір’я творчих колективів Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка відбулося!

Цей клуб спіткали були невдачі. То епідемія коронавірусу залишила їх без можливості зустрічатися, то хвороби членів ансамблю не давали зібратися в дружньому колі, а потім війна…

Але квітка чорнобривець, як відомо, стійка до різних погодних умов: і спеку, і прохолоду витримує добре. Тож і члени ансамблю вирішили відновити свої репетиції. Доклала до цього чимало своїх зусиль і координаторка клубу «Сузір’я» Тетяна Сулейманова, яка знайшла приміщення для репетицій, запросила баяніста для музичного супроводу, а також суворо контролює, щоб всі дівчата ходили на репетиції! Тож зірки, як-то кажуть, зійшлися!

Отак жага до пісні та рідного слова перемагають всілякі життєві негаразди.

А з дебютним концертом після тривалої перерви вирішили завітати до клубу «Мрія», який збирає в своїх лавах жителів мікрорайону Гайок.

Зустріч пройшла в дуже теплій, щирій обстановці. Ансамбль виконав багато цікавих пісень, порадував попурі та грою на різних народних інструментах. А членкиня клубу «Сузір’я» Людмила Безкрила не лише заспівала сольно, а й розвеселила присутніх гуморескою Павла Глазового! А, наприкінці, був неймовірно запальний танець від пані Надії Сич та її колєжанки!

Хтось скаже: от нема чим зайнятися…А ми скажемо: спробуйте і ви, попри всі незгоди, зібратися з силами та піти на щотижневі репетиції, щоб потім прославляти українську пісню своїми виступами. І не розказуйте, що у вас найбільше проблем. Хто хоче – той, як відомо, не скаржиться, а шукає можливості!

"Фотогалерея "Розквітає музика в серцях"

Поділитись з друзями: