Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Незабутні години щастя

Ми з вами, наприклад, запланувавши поїздку, мандрівку, екскурсію, навіть не замислюємося над елементарним: чи обладнаний наш будинок пандусом, коли замовляти вантажний ліфт, щоб з’їхати на візочку з горішнього поверху, як подолати бордюр, бо, на жаль, робити це в нашому місті не завжди можна безпроблемно. Уявіть: для цих людей подібні речі треба продумувати завчасно. Та кожен їхній вихід у світ – це подія, враження, а потім і джерело спогадів.

Так було і цього разу, коли Благодійному фонду Костянтина Єфименка випала, я впевнена, велика честь - допомогти здійснити мрію багатьох візочників – відвідати улюблені місця «Олександрії».

Бачити одночасно близько 40 людей на візочках, розуміючи, що за кожним із них своя непроста життєва історія, було непросто, але тільки перші 10 хвилин. А потім – я відчула тепло їхніх сердець, побачила блиск щастя в очах і зловила себе на думці: вони так само, як і ми, безмежно люблять життя, прагнуть кохання, хочуть спілкуватися з природою, повноцінно відпочивати душею.

Я дякую членам МТІ «Фенікс», його очільниці Ніні Карпович за цю можливість – подарувати незабутні години щастя людям, які, на відміну від нас - фізично здорових осіб, уміють радіти кожній подарованій Богом хвилині життя і незламно вірять у людське добро.

Особливі слова подяки, користуючись нагодою, адресую працівникам кафе «У Михайла», які активно долучилися до акції, допомогли бездоганно організувати частування, здивувавши всіх смачними і вишуканими стравами.  

Більше фотографій у фотоальбомі за посиланням efimenko.org/foto/6/ 

Олена Ткач,
виконавчий директор фонду

 

Поділитись з друзями: