Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Секрети здоров’я у клубі «Зарічани»

Чи можливо почуватися краще з віком, неначе витримане вино? Так, ми можемо цього досягти завдяки активному способу життя. До речі, дослідження доводять, що літні люди, які продовжують вести активний спосіб життя, мають менше проблем зі здоров’ям, ніж інші люди того ж віку.
У зв’язку з цим 20 березня 2013 року «Зарічани» разом зі своїм куратором Юрієм Кошляком запросили до себе на дружню бесіду Клуб здоров’я. Клуб здоров’я - широкопрофільна організація, яка займається вмотивованим розповсюдженням інформації та заохоченням до здорового способу життя, до правильного харчування та підтримки свого організму в тонусі. І не даремно. Адже дана зустріч у неформальній та дружній атмосфері пішла на користь нашим «Зарічанам».

Під час спілкування з Клубом здоров’я ми отримали для себе безліч цікавої, корисної та необхідної в наш час інформації. Оскільки наша бесіда проходила в невимушеній формі, можна навіть сказати, в найкращих традиціях сімейної атмосфери, академісти мали змогу запитати про все, що їх цікавило.
Корисна їжа, чаї для збереження свого тіла у нормальній вазі, повернення активності як морально-духовної, так і фізичної – основна тема нашої зустрічі.
Цікавим фактором також стало те, що «Зарічани» мали змогу перевірити свою вагу, дізнатися про надлишок води та інших речовин у своєму організмі лише за допомогою спеціального тесту на японських вагах-аналізаторах. Потім поспілкувались з досвідченими лікарями клубу, які проаналізували результати для кожного відвідувача особисто.

Здоровий спосіб життя є важливим фактором, що сприяє підтримці фізичного і психічного добробуту, збільшенню тривалості активного життя людини. Головне, щоб сама людина захотіла залишатися здоровою, активною і незалежною. Здоров'яможнаполіпшити шляхом зміни способу повсякденногожиття, і зробитице, як говорить прислів'я, ніколи не пізно.
Клуб «Зарічани» та їх куратор Юрій Кошляк дуже вдячні запрошеним спеціалістам за ефективну бесіду, цікаве спілкування та можливість покращити своє здоров’я і життя в цілому!
 


 


 

 

Поділитись з друзями: