Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Шедеври світової любовної лірики

Шедеври світової любовної лірики

Андрій Степура, куратор клубу «Барвінок» АП

 

Любовна лірика, тобто  поезія про кохання,  здатна перетворити  будь-яку мить на чарівну!

Саме тому 14 лютого -  у День  Святого Валентина, День усіх закоханих -  як завжди, о 14:00 приміщення бібліотеки, де збираються члени клубів  «Чарівна мить» та «Барвінок» Академії пенсіонерів, наповнилося чарівною поезією. На цьому розкішному вечорі  під назвою «Шедеври світової любовної лірики» із вуст академістів пролунало чимало улюблених віршів та пісень,  і всі вони про одне - про кохання! 

Саме це святе і чисте почуття допомагає творити найвидатнішим митцям, боротися і перемагати заповзятим спортсменам, здобувати нові вершини у професійній майстерності наполегливим спеціалістам і саме це почуття зібрало під дахом бібліотеки – філії №10 по вул. Крижанівського, 8 завжди молодих серцем, пристрасних та закоханих у життя активістів Академії пенсіонерів! 

Організатор вечора «Шедеври світової любовної лірики» - завідувач бібліотеки  Ганна Нагорна,  як і зазвичай,  здивувала присутніх  ґрунтовним екскурсом в історію свята та розмаїттям яскравих, емоційних номерів, майстерно вплетених у канву сценарію цього вечора, а крім цього,  поетично і невимушено, як справжня майстриня, прочитала вірші Ліни Костенко та Віри Гутник, ніби підтверджуючи свої слова

 

Активну підтримку Ганна Григорівна знайшла в особі куратора клубів «Чарівна мить» і «Барвінок» – Ірини Гуральник, яка,  між іншим, вкотре вразила своїх підопічних надзвичайно виразним читанням поезії Едуарда Асадова «Баллада о любви и ненависти». Крім цього, активну  участь у святкуванні взяли  Церковнюк А.М., який цитував твір  О.С. Пушкіна «Нет, не должен я, не смею…», Церквонюк В.Т., яка подарувала своїм друзям  вірш   С. Єсеніна «Я спросил сегодня у менялы…», Іванова Л.В., яка цитувала поезію Ш. Петефі «Люблю я, милая», Диревець Л.П.,  яка прочитала вірші Е. Асадова; Комісарова І.П., яка здивувала присутніх невмирущими творами  Ю.Друніної та Р.Рождественского, Левченко Л.І.,  яка прочитала вірш  В.Іващенка, Лимар Л.Д., яка цитувала твір  О.С. Пушкіна, а саме: вірш «Талісман». Дует Богуків, як і зазвичай, не залишив академістів без чистої, щирої і ліричної пісні, у цьому його підтримали Олена  Осипова, Лідія Куранда, та Антоніна  Морозова, які майстерно виконали ряд найліричніших  пісень сучасності.

Окрасою вечора вкотре став виступ ансамблю «Спадщина», що під майстерним керівництвом Ніни Левченко, чуттєво та зворушливо виконав пісню «Над окошком месяц».

 

Поділитись з друзями: