Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Символічна єдність поколінь

 

Софія Суслова,

координатор клубу «Пролісок»

 

Уже третій місяць поспіль активно працює на Залізничному селищі клуб «Пролісок» Академії пенсіонерів. Об’єднує він представників елітного віку, що проживають у цьому мікрорайоні – людей, які віддали частину свого життя й  здоров’я розбудові міста і, безумовно,  заслужили на увагу, повагу, вдячність.

22 лютого відбулося чергове засідання клубу «Пролісок», роботою  якого опікується Марія Єфіменко. Для такого шанованого зібрання гостинно відчинила двері Білоцерківська загальноосвітня школа №15. Перед присутніми виступили учні - переможці фестивалю патріотичної пісні, який відбувся в навчальному закладі напередодні і був присвячений  Дню захисника Вітчизни.

 

Юні виконавці  подарували гостям популярні пісні українських композиторів  «Без калини нема України», «Добро». Зустріч із піснею для пенсіонерів – це завжди безліч нових почуттів, думок, переживань.

 Хто, як не люди, які все своє життя пропрацювали на благо країни, є прикладом для наслідування підростаючому поколінню. Спілкування школярів із такими людьми викликає в них почуття гордості за Україну, за свій народ, пошану до його великих звернень і гідних сторінок минулого. Роль такої символічної єдності поколінь не можна переоцінити. 

 

 

 

Поділитись з друзями: