Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Слово про патріотів, людинолюбів, трударів

Щодня, поки ще більшість білоцерківців п’є свою ранкову каву і тільки-но збирається на роботу, працівники житлово-комунального господарства вже старанно прибирають вулиці міста та прибудинкові території.  І не завжди в коловерті цього бурхливого життя є можливість зупинитися й сказати їм – працівникам комплексного прибирання, слюсарям-сантехнікам, покрівельникам, майстрам – принаймні щире людське спасибі за їхню щоденну нелегку і вкрай потрібну громаді роботу. Така нагода в середині березня з’явилася у кожного білоцерківця, адже своє професійне свято відзначали працівники саме цієї галузі.

Тому 15 березня до колективів ЖЕКів № 1 та № 7 завітали на святкову гостину заступник міського голови Геннадій Джегур, начальник управління ЖКГ Олександр Ореховський, директор Благодійного фонду Олена Ткач. Крім теплих вітань  та подячних слів на адресу винуватців свята, від Благодійного фонду Костянтина Єфименка ряду працівникам вищезгаданих установ за добросовісне ставлення до виконання професійних обов’язків, багаторічну сумлінну працю було вручено подяки та грошові винагороди.

Проте справжня вітальна програма, віншування, нагородження кращих, вручення відзнак відбулося у великій залі, де зібралися представники підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. 

Після щирих привітань заступника міського голови Валерія Гнатюка та начальника УЖКГ Олександра Ореховського до слова запросили Олену Ткач, яка, переказавши вітання від Костянтина Єфименка  - голови фонду – побажала від його імені усім винуватцям свята міцного здоров’я, бо це найцінніший скарб у житті кожного,  та вдячності від тих, для кого ці люди щодня створюють затишок і комфортні умови для проживання. «Сьогодні як у великій політиці, так і в повсякденному  житті пересічних громадян часто виринає слово «патріотизм», яким граються, на жаль, вербально,  як футбольним м’ячиком, - зазначила у своєму виступі директор фонду. – Проте, справжніми патріотами є не ті політикани у високих кабінетах, а ви – люди, які своєю працею, конкретними справами,  а не високопарними словами плекають гідне життя  міста й держави. Ви дійсно патріоти, бо можете сміливо глянути в очі кожному, для кого в Білій Церкві створюєте позитив, комфорт і затишок ».

Олена Дмитрівна вручила всім трьом ЖЕКам сертифікати на придбання бензокосарок, аби хоч трохи полегшити умови роботи двірників. Адже фонд і в цьому році підтримуватиме конкурс-огляд благоустрою та утримання території й житлового фонду в таких номінаціях, як «Кращий двір», «Кращий двірник» і «Будинок зразкового порядку».  Призовий фонд цього конкурсу складатиме так само, як  і минулого року, 30 тисяч гривень. Тобто за перше місце в кожній номінації переможці отримають 5 тис. грн., за друге – 3 тис. грн., за третє – 2 тис. грн. Крім того, є велика надія, що міські комунальники стануть кращими й за підсумками   обласного конкурсу, адже їхня злагоджена робота, професіоналізм і небайдужість неодмінно зроблять свою справу на шляху до перемоги.

Неперевершеними  творчими подарунками приємно вразили й напрочуд здивували артисти Київського обласного музично-драматичного театру ім. Саксаганського. Їхні запальні танці, пісні, іскрометний гумор створили для іменинників  задушевну атмосферу й додали до  святкового піднесеного настрою свої особливі родзинки радості, добра, щастя й душевної гармонії.

Закінчилися урочистості, залишивши незабутні спогади в серцях тих, хто відзначав своє професійне свято. І рівно через тиждень – нове випробування для комунальників від природи на витривалість, злагодженість і взаємопідтримку  – снігопад, шквальний вітер, мороз. Та на відміну від столичних колег білоцерківські працівники житлово-комунального господарства забезпечили належні умови для життєдіяльності міста. За це їм вкотре хочеться сказати щирі людські слова подяки.

Справді, трударі, бо три доби, не рахуючись ні з чим, незважаючи на день і ніч, працювали не покладаючи рук на результат! Дійсно, людинолюби, бо так самовіддано боротися зі стихією можуть тільки ті, хто робить це заради ближнього! Так, патріоти, бо не словах, а на ділі проявлять щодня свою любов до отчого дому!

За наполегливу й ефективну роботу у боротьбі зі стихією заступнику міського голови Геннадію Джегуру, начальнику УЖКГ Олександру Ореховському та директору ТОВ «БЦ ШЕУ» Роману Троценку було вручено нагрудний знак «Відзнака міського голови».

Нагородження кращих працівників ЖЕКів № 1, 7. Фтоальбом

Урочистості до Дня працівників ЖКГ. Фотоальбом




 

 

Поділитись з друзями: