Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Спартакіада «Здоров’я»

21 вересня на стадіоні «Трудові резерви» відбулася Спартакіада з легкої атлетики серед інвалідів міста з порушенням зору, слуху, опорно-рухового апарату.

Білоцерківський благодійний фонд підтримав ініціативу Надії Герасименко, голови спортивного клубу інвалідів БГО СК «Друге життя», і надав відповідну фінансову підтримку на організацію та проведення спортивного заходу.

Учасниками змагань цього дня стали учні школи-інтернату для дітей із порушенням слуху, ЗОШ № 19, працівники підприємств УТОГ, УТОС, вихованці будинку-інтернату з порушенням інтелекту, представники громадських організацій і спеціальних установ для інвалідів міста.

До програми Спартакіади для людей із обмеженими фізичними можливостями ввійшли змагання зі стрибків в довжину з місця, стрибків в довжину з розбігу, метання тенісного м’ячика, з бігу на 60 м, 100 м, 200 м, 400 м, серед візочників - юнаків, дівчат, чоловіків, жінок - заїзд на 100 м та 400 м.

Переможці Спартакіади були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Сподіваємося, що ці спортивні змагання подарували і переможцям, і учасникам гарний настрій, море позитивних емоцій, а головне сприяли тому, що люди-інваліди, вкотре повіривши в себе, довели, що фізичні вади не є перепоною на шляху досягнення спортивних та життєвих вершин.

 

 

Більше фото тут efimenko.org/foto/21/

Поділитись з друзями: