Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Співпраця фонду і освітян міста


     29 серпня в приміщення кінотеатру ім. Довженка відбулася щорічна педагогічна конференція, на якій традиційно освітяни Білої Церкви підбивали підсумки навчального року, що минув, і окреслювали плани на наступний 2011-2012 навчальний рік.


     Серед гостей педагогічного форуму - виконавчий директор Білоцерківського благодійного фонду Костянтина Єфименка Олена Ткач, яка передала сердечні вітання від голови фонду К.Єфименка усім працівникам освіти міста з нагоди наступаючого Дня знань.


      - Бажаємо Вам професійних і особистих гараздів, моральних, духовних і матеріальних сил, Божого і державницького плеча, на які Ви, а серед освітян переважна більшість – жінки, могли б надійно опертися, - зазначила Олена Дмитрівна і, продовжуючи свій виступ, додала: Немає найважливішої професії в світі, як професія вчителя, адже він своєю невтомною працею будує нову Україну, плекаючи не тільки інтелект, духовність, патріотизм, а й програмуючи підростаюче покоління на успіх, без якого збудувати щасливе і самодостатнє суспільство неможливо.


      Білоцерківський благодійний фонд Костянтина Єфименка надає посильну допомогу загальноосвітнім навчальним закладам міста. Розуміючи непросту ситуацію із фізичним розвитком наших дітей, фонд ініціює і бере під власну опіку проведення Спартакіади серед школярів міста з таких видів спорту, як футбол, волейбол, баскетбол, легка атлетика, шахи, плавання, туризм. Змагання із цих дисциплін триватимуть упродовж навчального року.


      На переможців в особистих видах змагань чекатимуть грошові винагороди, зокрема: за перше місце – премія у розмірі 100 гривень, за друге – 70 гривень, а за третє – 50.


      Навчальний заклад, який здобуде перемогу в загальному (командному) заліку, - буде нагороджений подарунковим сертифікатом на суму 50 тисяч гривень на придбання необхідного інвентарю для спортивного залу, друге місце – на 30 тисяч гривень, а третє – 20 тис. гривень.


      У школах, які стануть переможцями і призерами Спартакіади, будуть створені спеціальні комітети. До їхнього складу ми пропонуємо включити учнів, учителів, батьків - саме вони колегіально мають вирішити, куди спрямувати кошти, які тренажери чи спортінвентар потрібно придбати для свого навчального закладу. Звичайно, на місцях краще знають, як раціонально витратити призовий фонд, завойований у чесній спортивній боротьбі. До Спартакіади будуть залучені тренери, консультанти, судді, тому ми сподіваємося, що дух змагання буде серйозний.


      Крім того, Білоцерківський благодійний фонд Костянтина Єфименка забезпечує учасників Спартакіади спортивним інвентарем та формою, яка в кожної школи буде своя. Уже 1 вересня на урочистих лінійках представники фонду передадуть м’ячі, сітки, футбольну, баскетбольну й волейбольну форми учням.


      На 16 вересня заплановано урочисте відкриття Спартакіади на стадіоні «Трудові резерви», у ході якого будуть відзначені найактивніші учасники літнього проекту «Старти надій» і оголошені умови нових спортивних змагань.


      Сьогодні ні для кого не є секретом, що здобувати сучасну якісну освіту без упровадження новітніх інформаційних технологій неможливо. Тому фонд за цей рік обладнав у двох навчальних закладах – СЗОШ № 13 та Білоцерківському колегіумі – мультимедійні зали, в яких учні зможуть постійно тримати руку на пульсі всіх подій суспільно-політичного життя планети, спілкуватися зі своїми однолітками в різних куточках світу і плекати ґрунтовні знання в стінах рідного навчального закладу.


      Благодійний фонд Костянтина Єфименка планує продовжити запроваджену в минулому навчальному році традицію – присуджувати іменні стипендії фонду за особливі досягнення в навчанні найкращим учнях міських шкіл. Це не тільки стимулює, спонукає до постійного самовдосконалення, а й дозволяє дитині усвідомити, що кошти, зароблені нею, - це результат копіткої інтелектуальної праці. Отож у 2011-2012 навчальному році 10 білоцерківських учнів мають змогу отримати іменні стипендії фонду.


      Тож до нових перемог у новому навчальному році!




   

Поділитись з друзями: