Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Стадіон зі штучним покриттям для СЗОШ № 13

Стадіон зі штучним покриттям для СЗОШ № 13

Минулого року на День знань, тобто 1 вересня, Костянтин Єфименко -  голова фонду -  відвідав рідну школу, завітавши до СЗОШ № 13, аби привітати зі святом педагогів, учнів і їхніх батьків.

Костянтин Олексійович взяв участь у святковій лінійці, вручивши учням форму, м’ячі та спортивний інвентар для проведення Шкільної спартакіади. Крім цього, на прохання дітей та жителів мікрорайону К.Єфименко подарував сертифікат на 100 тисяч гривень на облаштування спортивно-ігрового майданчика.

Упродовж року на території школи встановили антивандальні тренажери, замінили зіпсовану сітку огорожі, збільшили висоту сітки в тих місцях, де стадіон межує з приватними будинками (аби м’ячі не потрапляли до них на подвір’я), замінили баскетбольні щити, пофарбували та відновили спортивне обладнання для проведення уроків із гімнастики та легкої атлетики, укріпили баскетбольні стійки. Та головне, нанесли штучне покриття на волейбольно-баскетбольний майданчик загальною площею 505 кв. м та зробили відповідну розмітку.

Отож розпочинається новий навчальний рік, упродовж якого учні СЗОШ № 13 зможуть щодня займатися спортом, проводити змагання між класами, грати в улюблені спортивні ігри на сучасному якісному стадіоні.

Цього року на свято Першого дзвоника знову завітають до школи шановані гості, до того ж з новими сюрпризами. Так, Благодійний фонд Костянтина Єфименка вручить новий подарунковий сертифікат на 7 500 грн. на придбання необхідного спортивного інвентарю. І хоча Спартакіади у 2012-2013 н. р. під патронатом фонду не буде (вона проводитиметься один раз на два роки), проте діти продовжуватимуть тренування і готуватимуться до наступних змагань.

А який подарунок зробить дітям Костянтин Єфименко цього року, дізнаємося 1 вересня! 

  Фотоальбом

Поділитись з друзями: