Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Суботник на Замковій горі

Суботник на Замковій горі

10 грудня на Замковій горі вже з дев’ятої ранку збиралися люди, підтягуючи   техніку, звозячи  необхідні матеріали, інструменти, устаткування. Так, цього дня більше двохсот небайдужих білоцерківців прийшли на святе для кожного мешканця місце, аби взяти участь у  суботнику, ініціатором якого  виступив  Благодійний фонд Костянтина Єфименка.

Оскільки на Замковій горі розкопки підходять до завершення і невдовзі почнуться роботи із будівництва храму, то вкрай необхідно  було навести порядок на території майбутньої забудови, а саме: зробити санітарну очистку дерев, зібрати й вивезти сміття, покосити багаторічні зарості на схилах Замкової гори тощо.

Серед тих, хто прийшов на суботник, - члени громадських організацій і політичних партій, представники освітянської галузі міста, працівники ЖЕКів, ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційного управління», керівники знаних у місті підприємств, приватні підприємці, депутати Білоцерківської міської ради, студенти.

Завзята робота і неймовірно піднесений настрій учасників суботника сприяли тому, що вже через декілька годин Замкова гора змінилася до невпізнання. Звичайно, з весни такі акції з благоустрою, сподіваємося, стануть традиційними, а людей, які приходитимуть на суботники, буде кожного разу більше. Адже ми віримо, що небайдужих до міста білоцерківців більше, аніж тих, хто дозволяє собі ганебно ставитися до наших святинь, хто продовжує викидати сміття під ноги, ламати зелені насадження, виривати квіти на клумбах тощо.

Поділитись з друзями: