Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Свято митців та вдячних глядачів

 

Леся Кравчук,

бібліотекар філії №3

 
Театр – це казковий світ, у якому створюєтьсяілюзія життя, де, вдягаючи маску на обличчя,знімаєш її з душі.
 
Міжнародний день театру – не лише професійне свято майстрів сцени, а й свято вдячних шанувальників цього невмирущого мистецтва.
 
29 березня в бібліотеці-філії №3, що на Залізничному селищі, на членів клубу “Надія” Академії пенсіонерів чекав несподіваний сюрприз – можливість поспілкуватися з акторами Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського. Недаремно на зустріч запрошено тих, хто народився, виріс й дарує своє мистецтво рідному місту – Юлію Саражинську та Романа Вдовику.
 
Актори змістовно розповіли про своє професійне становлення, цікаві історії з життя театру, ділилися думками на майбутнє. Юлія Саражинська прочитала уривок із твору Ліни Костенко “Маруся Чурай”, Роман Вдовика зачарував глядачів виконанням українських романсів. Члени клубу «Надія» показали гостям свою обізнаність репертуаром театру, розповіли про те, що мають улюблених кумирів, вирізняють незвичні режисерські постановки, проте й критично висловилися на деякі з них.
 
Чудовим доповненням для академістів став перегляд документального фільму про відомого народного артиста України Миколу Федоровича Яковченка.
 
 

 

 

Поділитись з друзями: