Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Свято "Надії" й любові до дітей

 

27 січня 2021 року для маленьких білоцерківців, чиї батьки є членами громадської організації «Спілка матерів «Надія» (голова – Любов Петрівна Жаркова) залишиться незабутнім днем. Адже в ресторані «Лєпша Садиба» на них очікувало справжнє новорічне свято - з танцями, піснями, конкурсами, змаганнями і, звісно ж, подарунками від святого Миколая. 

Свято для багатодітних родин, а також діток, яких виховує тільки мама, та тієї малечі, що з’явилася на світ завдяки проєкту «Допоможи народитися дитині» Благодійного фонду Костянтина Єфименка, організоване за ініціативи дружини благодійника – Тетяни Єфименко. І відбувається воно вже 9 рік поспіль!

Дітей чекали не лише солодкі новорічні подарунки та святковий обід, а й безліч  конкурсів і танців для найменшеньких та інтелектуальна гра для старших дітей, які традиційно на найвищому рівні провів Шоу-театр «Тисяча й одна ніч». А наприкінці свята до дітей завітав святий Миколай, який приніс у своїй торбинці подарунки для малечі.

Разом із ним дітей та їхніх батьків привітала з Новим роком Олена Ткач, виконавчий директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка, побажавши дітям завжди бути здоровими, розумними і таким ж веселими, як у цей святковий день!

Фотоальбом. Свято "Надії" й любові до дітей

Поділитись з друзями: