Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Тепло родинного вогнища

 

Любов Абрамова,

координатор клубу «Промінь надії»

 
Кілька років тому в Україні з’явилося два нових свята – Міжнародний день сім’ї та День матері. Мамине свято відзначається у другу неділю травня, а День сім’ї – 15 травня. Зазвичай, це гарні погожі дні. Розквітає природа, від пахощів та пташиного співу бринить свіже, прозоре, наповнене ніжністю і красою повітря.
На незвичайну зустріч «Тепло родинного вогнища» завітали до Білоцерківської центральної районної бібліотеки члени клубу «Промінь надії» Академії пенсіонерів. Завідуюча відділом обслуговування Світлана Куштан щирими словами привітала всіх присутніх – батьків, дідусів, бабусь.
 
 
Адже кожна родина – це окремий світ, з його болями, тривогами й радощами. І головна посада на землі – це бути гідним сім’янином. Немає більш необхідної «професії», ніж батьківство. Тому на святі пролунало стільки прекрасних віршів, легенд, пісень, присвячених матері, батькові, родині у виконанні членів клубу – Анни Сполович, Олександра Ряднини, Любові Мовчан. 
 
 
Завідуючий клубом смт. Терезине Іван Захарович Бондарчук поділився спогадами про власну родину, про свою багаторічну працю на ниві культури, а також роздумами про неоплатний борг дітей перед батьками.
 
 
 
Приємно відзначити, що Іван Захарович виявив бажання вступити до рядів клубу «Промінь надії». Доповнював свято чудовий музичний супровід – усім відомі пісні: «Родина», «Батько і мати», «Мамина коса» тощо.
 
 
 
Сім’я – це джерело, водами якого живиться річка нашої держави. Хочеться, щоб ця річка була повноводною і широкою, аби наша велика українська родина була щасливою і красивою.
 
 

 

Поділитись з друзями: