Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Толока на масиві Леваневського

 

Суботнього ранку, 20 квітня,на території масиву Леваневського кипіла робота: висаджувалися дерева, облаштовувалися клумби, ремонтувалися та фарбувалися біля будинків лавочки, прибиралася прибудинкова територія. Члени клубу «Вечірні зорі» Академії пенсіонерів під керівництвом свого куратора - начальника ЖЕК №7 Юрія Баласа в рамках весняного двомісячника санітарної очистки, озеленення та благоустрою міста Біла Церква брали участь у загальноміській толоці.
У толоці взяло участь чимало білоцерківців, а ще більше з них переконалося, що в нашому місті живе багато свідомих громадян, яким далеко не байдужа майбутня доля Білої Церкви.
Толока буламасштабним, згуртованим, дружнім, для декого навіть сімейним дійством. Справді, адже дехто із членів клубу залучив навіть і своїх маленьких нащадків - онуків, які разом із дорослими пліч-о-пліч плідно працювали на благо рідного мікрорайону. Цілі родинні тандеми (бабусі та онуки) висаджували деревця, які онуки обіцяли регулярно поливати та доглядати за ними.
Це був справжній урок для молодого покоління, адже саме на таких заходах прищеплюється любов до природи та своєї Батьківщини. Молодь вчиться поважати чужий труд, а отже, є надія, що в майбутньому підростаюче покоління тільки примножуватиме надбання своїх пращурів. І цей суботній весняний ранок переконливе підтвердження цьому.
У інших мікрорайонах міста так само кипіла робота, бо на суботники вийшли не тільки працівники підприємств, установ, організацій, а й члени Академії пенсіонерів.
 
 

Міська толока. Фотоальбом

 
 



 
 

 

Поділитись з друзями: