Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Товариство польської культури у клубі «Чорнобривці»

 

Галина Бірученко, Олена Хоменко
 
 
29 травня 2013 року в клубі "Чорнобривці" урочисто привітали весняних іменинників:Аллу Гейленко, Людмилу Копійку, Римму Кудра, Валентина Ткаленка, Галину Черненко, Наталю Куроченко, Софію Фещук, Людмилу Колесник, Людмилу Порва.
Іменинники отримали подаруки, теплі,щирі побажання, музичні вітання. З цієї нагоди до клубу завітав гурт Товариства польської культури ім. Зигмунта Красинського, яке плідно працює в нашому місті з 1997 року. З того ж року в загальноосвітній школі №1 запрацювала суботня польська школа товариства, засновниками якої було польське товариство і управління освіти міста.
 При товаристві працює театральний гурток і пісенний гурт. Дівчата з радістю виступають перед мешканцями нашого міста, а також успішно їздятьз концертними програмами як поУкраїні, так і в Польщу. Репертуар гурту дуже різноманітний - від народних і патріотичних пісень до жартівливих і духовних. Ініціатор створення гурту і керівник - заслужений діяч польської культури Олена Хоменко, незмінний концертмейстер - заслужений діяч польської культури Ірина Левіщенко, хормейстер - Людмила Бурлай.
Театральний гурток товариства підготував для клубу «Чорнобривці» Академії пенсіонерів жартівливу байку «Червоний капелюшок» із сучасним підтекстом, а співочий гурт заспівав добірку народних та патріотичних пісень. Юні артисти зосталися дуже задоволені теплим прийомом і увагою слухачів.

 

Поділитись з друзями: