Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

У ногу з технічним прогресом

  Куратор клубу «Вечірні зорі»

Балас Ю.М.

        Опанувати комп’ютерну грамотність, кажуть,  ніколи не пізно. Головне – мати бажання. Безперечним доказом цього може слугувати приклад членів клубу «Вечірні зорі» Академії пенсіонерів, адже, незважаючи на сивину, ці люди продовжують учитися, пізнавати світ. І саме для них було організовано комп’ютерні курси.

         

На сьогоднішній день комп’ютерна грамотність – це уже не розкіш, не забаганка, а життєва необхідність. Члени клубу із задоволенням «штурмують» комп’ютер, опановуючи  нову для них науку, та з нетерпінням чекають можливості «залізти» в мережу Інтернет.

Мотивація навчання у кожного академіста своя. В основному,  це вміння користуватися мережею Інтернет, адже саме завдяки цьому можна спілкуватися з рідними та близькими людьми, які знаходяться далеко, через Скайп, а також знаходити потрібну інформацію з кулінарії, в’язання, вишивки, переглядати нові кінофільми та цікаві передачі.

Заняття проходять у два етапи: теорія чергуються з практичними уроками. Для занять розроблена індивідуальна програма, щоб члени клубу якомога швидше могли виробити  елементарні навики користувача ПК, яких в основному ні в кого не було ще на початку навчання.

Академісти вивчають ази науки під пильним оком професіоналів, які в будь-яку хвилину готові прийти на допомогу, підказати, порадити, спрямувати нові знання у правильне русло.

                                                              

 

Поділитись з друзями: