Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Вересневі зустрічі в бібліотеках

 

Мабуть,  кожна людина вважає, що місто, де вона народилася і живе, – найкращий куточок на  землі. Та це й зрозуміло, бо це місце – єдине та неповторне.  Отже, нашій неповторній Білій Церкві й була присвячена зустріч членів клубів «Зарічани» та «Любисток» Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка з краєзнавцем, працівником відділу інформаційно-краєзнавчої роботи ЦБС, автором багатьох краєзнавчих публікацій – Анатолієм Бондарем.

У переддень свята  – 989-ої річниці від дня заснування Білої Церкви  -  в центральній бібліотеці для дорослих відбувся День краєзнавства «Письменники-краяни – ювіляри 2021 року». Учасники заходу стали члени клубу «Водограй» Академії пенсіонерів, які   із задоволенням переглянули відеофільм «Місто, одягнене в славу століть», присвячений історії виникнення Білої Церкви та її сьогоденню й  охоче відповідали на запитання краєзнавчої вікторини «Від Юр’єва до Білої Церкви».

Напередодні святкування  Дня міста у центральній бібліотеці для дорослих відбулося краєзнавче свято "Край талантів і щасливих людей".  На зустріч і з членами клубу "Вікторія"  Академії пенсіонерів була запрошена Галина Невінчана -- українська письменниця, художниця, журналістка, громадська діячка. Присутні мали змогу побачити її картини, присвячені стародавній Білі Церкві. Це було дуже зворушливо, адже жінки з клубу «Вікторія» залюбки  впізнавали свої вулички, будинки, що стали пам'ятками архітектури.

 

Усі, хто зібрався в бібліотеці-філії №9 сімейного читання (а це були члени клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів!) отримали чималу  порцію гарного настрою, подаровану поетом-гумористом Віктором Євтушенком!

 

Його творчість люблять усі – і дорослі, і малі, бо вони (його гуморески) незвичайні, захопливі, незабутні, цікаві! А тут ще й новинка! І хоч вона не зовсім смішна, але дуже актуальна. Це книга прози «Короновірус».

 Фотоальбом "Вересневі зустрічі в бібліотеках"

 

Поділитись з друзями: