Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Відкриття клубу на Таращанському масиві

Відкриття  клубу на Таращанському масиві  

Академія пенсіонерів – один із проектів Благодійного фонду Костянтина Єфименка. У місті на сьогоднішній день діє дев’ять клубів за місцем проживання, які об’єднують більше тисячі літніх людей із метою організації їхнього дозвілля та створення належних умов для спілкування.

Цього разу 31 жовтня новий клуб народився на масиві Таращанському. Відкриття пройшло в приміщенні районної бібліотеки, працівники якої гостинно прийняли членів новоствореного клубу  Академії пенсіонерів.    

Працівники фонду розповіли про основні напрямки роботи Благодійної організації, детально зупинившись  саме на Академії пенсіонерів. Під час перегляду фотографій про діяльність її клубів всі присутні мали можливість переконатися в тому, що життя на пенсії не закінчується – воно може бути активним і насиченим. Про це свідчать заходи, що проводяться силами академістів, зустрічі з цікавими людьми, поїздки по святих місцях, екскурсії, гуртки, конкурси та вечори відпочинку.

Членів новоствореного клубу привітали заступник міського голови Геннадій Джегур, поетеса, член клубу «Чарівна мить» Марія Постоєва, координатор клубу «Золота осінь» Любов Жаркова, а пісенні дарунки лунали у виконанні учнів Білоцерківського колегіуму Інни Макаренко та Анни Кудряшової.

Уже наступного четверга пройдуть організаційні збори нового клубу, на яких буде заповнено анкети, виписано посвідчення членів Академії пенсіонерів, затверджено назву та план роботи на листопад-грудень 2012 року.

 

Фотоальбом 

 

Поділитись з друзями: